Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kráľovstve kde kráľ jazdí len na lov a nestará sa o nič iné, prosí kráľovna úpenlivo o potomka. Keď jej dôjde trpezlivosť obráti sa na čerta, žijúceho neďaleko v starom mlyne. Za krátko sa kráľovne narodí dievčatko. Malá princezná vyrastá po boku Štepána, syna komornej. Časom sa do seba zamilujú. Keď ale výjde najavo, že kráľovna podpísala s čertom zmluvu a princezná sa má stať Luciferovou nevestou v deň svojich osemnástich narodenín, kráľ usporiada ples, kde sa má princezná zasnúbiť s princom z inej zeme a tak uniknúť svojmu osudu. Jedným z nápadníkov je Luciper, ktorého princezná odmietne a ten na ňu uvalí kliatbu. Štepán musí krásnu princeznú oslobodiť za každú cenu... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie
  • Film získal dve ceny na MFF v Minsku - hlavnú cenu v sekcii filmov pre deti a mládež od odbornej poroty dospelých aj od detskej poroty. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Jana Andresíková

Zemřela herečka Jana Andresíková

20.10.2020

Včera odpoledne opustila svět českého filmu herečka a dabérka Jana Andresíková. Bylo jí 79 let. Zprávu o úmrtí sdělil médiím její manažer René Kekely spolu s informací, že herečka, zotavující se po… (viac)

Reklama

Reklama