Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Mila Boyda (Gerard Butler), smoliarskeho lovca odmien, sa usmeje šťastie, keď dostane za úlohu vystopovať a odovzdať spravodlivosti svoju bývalú manželku, reportérku Nicole Hurley (Jennifer Aniston). Domnieva sa, že ho čaká ľahká odmena, ale keď mu Nicole zmizne, aby sledovala stopu vražedného spiknutia, uvedomuje si, že nič, čo sa týka jeho a Nicole, nie je jednoduché. Obaja bývalí partneri neustále stupňujú finty, ktorými sa jeden druhého snažia oklamať - do chvíle, než zistí, že im ide obom o život. Možno sa domnievali, že splniť manželský sľub lásky, vernosti a vzájomného rešpektu bola úloha nad ich sily. Pokiaľ ale chcú prežiť, budú musieť spoločne prekonať nástrahy omnoho väčšie. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (62)

Súvisiace novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (viac)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (viac)

Reklama

Reklama