Reklama

Reklama

Community

(seriál)
  • Česko Zpátky do školy (viac)
Trailer 1
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvorcovia:

Dan Harmon

Hrajú:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(viac)

Diskusia

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

Tak bloopers asi pozerala vacsina, to bolo prve, co som na yt kukal po pozreti kazdej serie, kedze som to kukal naraz.

No ale 4. seria sa zlepsovala, Bobrow na twittri pisal, ze nemali sa az tolko sustredit na minulost. Ja som sa bavil. Je to mozno posledna seria, tak preco si to kazit. Konecne sa do toho ale dostavaju a akurat je koniec sezony, ktovie akoby to vyzeralo keby mala 20+. Lebo sa to tam poriadne ani nerozbehlo. 

Nemali to lahke tuto sezonu.  

Ale bojim sa finale, Chevyho odchod museli vymysliet za 1 den, potom, ze vela veci museli vystrihnut, lebo sa nevliezli do 21 min. 

El-Barto

El-Barto (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

To sis teda vybral dobrou chvilku, v autobuse :D Ale z těch nepovedenejch záběrů to vypadá, že je to fakt super parta lidí, který se u toho moc baví...

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

Kotuc

Tak ono ani nak nebylo poznat, ze spolu chodej, tak bych to tak tragicky nebral. Jinak jo, je kravina to porovnavat s tema bloopers, jen ze byl fakt obri rozdil v ty nalade prvnich 3 sezon a ty 4., ze me to az zarazilo. Koukali ste nekdo na ty bloopers? Trochu vas to mozna prekvapi, jak se obcas chovaj, treba Joel, jakmile vidi neci zadek, jakyhokoli pohlavi, okamzite ho jakoby vojede, Alison zase ujizdi na parodovani gangbang scen z ruznych pornofilmu a Chevy je v podstate stejnej jako jeho postava :-D Doporucuji, ta hodka a ctvrt utece jako voda. Jen jsem se trosku stydel, ze jsem na to koukal blbec v autobuse a sledovali to lidi pres ulicku, kdyz tam Alison Brie zrovna jakoby uspokojovala dva imaginarni pany a nastavovala jim oblicej :-) Sileny. Ted bude jeste o to tezsi "try not to sexualise her". :-(

na príspevok reagoval El-Barto, Kotuc

johny95

johny95 (hodnotenie, recenzie)

Po dlhoooooom čase som sa u Community zasmial. Takéto diely ak by boli celú 4. sériu som spokojný (samozrejme že neboli), ale tento si pozriem určite znovu. Dean kvázi normálny a jednoznačne najlepší diel 4. série.

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

Kotuc

pockej, to, co popisujes, ti prislo vtipny? Smal si se u toho? Asi mame jiny naroky na humor... kazdopadne mne se zdali vsichni nejaky divny, takovy posmutnely, rozladeny, jako by je to ani nebavilo. Mohlo to bejt scenarem, a nebo tim, ze se fakt blizi konec a podepsalo se to na nalade:-( Pak jsem si pustil na youtubu community bloopers 1.-3. rady a tyjo, tam uplne vsichni nadseny, docela velkej kontrast...

na príspevok reagoval Kotuc

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

uz to mozes prestat pozerat, pises to kazdu cast. Dean zahral Jeffa super, dobre hlasky mal.  Annie jak isla po Deanovi. Pierce bol konecne poslednych par casti ako clovek, skoda, ze odisiel. 

Celkovo to bola cast, ktora sa ludom pacila. 

VSimli ste si, odkaz na bielej tabuli? 

"Hey everybody Happy Oct 19th! Glad you could join us back in the study room.
Welcome back K.Otter"

"Class schedules have been postponed until further notice. We are working to have this resolved by next spring. Thanks for your attendance & continued support.

- The Human Being"

na príspevok reagoval NightPorter

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

Fakt?? Pro me to byl zatim naprosto nejhorsi dil Community vsech dob... vubec jsem ten serial nepoznaval, jako by ty herce prevzal scenarista HIMYM nebo dalsiho znicenyho serialu. Nebyl tam ani naznak vtipu :-(

na príspevok reagoval Kotuc

crash223

crash223 (hodnotenie, recenzie)

podľa mňa zatiaľ asi najlepší diel série... najviac ma potešil Dean mal by ostať takýto :)

El-Barto

El-Barto (hodnotenie, recenzie)

Mě se tenhle díl líbil z doteď odvysílanejch epizod čtvrtý série nejvíc. Ale v rámci celýho seriálu takovej průměr.

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

Dalsia cast super, Jim Rash si dobre napisal Deana, ziadne sproste saty a blbosti, takto by mal byt Dean stale.

Troy/Abed - uz som tak zvyknuty na ich prejav, ze tazko sa tomu verilo, museli by tak byt viac casti, aby si nato clovek zvykol.

Inac dobra cast, zasmial som sa, aj nejaky dramatickejsi moment tam bol, a vlastne, celu seriu to k tomu smerovalo.

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

johny95

Vsak ale niektory ludia tam aj ostali, napisal, vobec harmon nejaku cast? 

To je take ze je to sracka, lebo tam neni Harmon. 

Sagara

Sagara (hodnotenie, recenzie)

johny95

To je tvoj problem. Uz davno si sa nastavil, ze stvrta seria bude proste zla tak je zla. Ja som velmi spokojny so seriou a dokonca som velmi spokojny aj s tolko tu kritizovanym prvym dielom tejto serie. A tom som fanusik Community od zaciatku.

na príspevok reagoval Tom_Lachtan

johny95

johny95 (hodnotenie, recenzie)

Kotuc

Z hlavy si spomeniem minimálne na diel s Nemcami. Hej a všetci boli nadšený, lebo to je jeho seriál, tak nech si odkazuje a poprepletáva čo chce. Noví sa len snažia dokázať niečo, čo sa im nepodarí a je to čím ďalej viditelnejšie. Už dávnejšie som si ale určil, že Community pre mňa bude znamenať 3 Harmonove série, takže i napriek zníženej kvalite nebudem znižovať hodnotenie. Nové časti pozerám len zo zotrvačnosti a krútim hlavou.

na príspevok reagoval Sagara, Kotuc

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

johny95

Ked Harmon odkazoval na predosle casti tak vseci, ze ake super ooo, a ked to spravia oni, tak zrazu varia z vody. Timeline tam asi este bude mat co povedat, co ma moc netesi, takych par minut mi nevadi, ale mat otom zase celu cast. 

A kedy este spominali ten diel? 

na príspevok reagoval johny95

johny95

johny95 (hodnotenie, recenzie)

Všimli ste si ako často v 4. sérii pripomínajú diel so strateným perom? V poslednom sa k tomu pridala ešte aj darkest timeline... varenie z vody

na príspevok reagoval TeraBum, Kotuc

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

darkest timeline uz je naka moc zneuzivana no :-) ale byl to tenkrat supr dil, tak chapu, ze to obcas pripomenou... ale jinak nevim, jako nemuzu rict, ze by me novej dil nebavil, ale nebyl tam snad jedinej for, hrozne se to zmenilo, uz to neni vtipny :-( pousmal jsem se jen, kdyz si abed sundal boty a ponozky a zakoukal se na ty strepy, ale to je jen tim, ze die hard je muj nejoblibenejsi film :-)

Kotuc

Kotuc (hodnotenie, recenzie)

Dnesny diel bol super. Nasmial som sa dost uz aj bez titulkov. Ale strasne kratke to je tych 20min.  Toto bol teda 2. diel bez Chevyho.

Spoilers:

-Oh, poppy poppy paper.

-No, there's a gift in there.

-He knows my name :D

Dufam, ale ze nebudu moc rozoberat darkest timeline zase. Uz len 3 casti dokonca.

Uživateľ Kotuc zmazal svoj príspevok.

Frkyn

Frkyn (hodnotenie, recenzie)

NightPorter

Jo, trampolína, málem bych zapomněl, díky na to se dnes podívám. Jenom jakej to byl díl? Nebo že bych zkouknul celou 2. sérii?:)

na príspevok reagoval (mOnkey)

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

profesor profesorson byl naprosto skvelej, i ten herec, co ho hral, v tom pearl jamovsko joudovskym vohozu, hlavne ten asi 6krat prekombinovanej zaver :-D ale vsak i dil s trampolinou, zombie dil, fistfull of dollars dily, proste jak tu nekdo pise, cela druha rada je bozi. ja bych doplnil, ze i prvni a pulka treti :-)

na príspevok reagoval Frkyn

Frkyn

Frkyn (hodnotenie, recenzie)

Firebug

jojo, to jsem já, taky jsem si nepamatoval už kdo mi to říkal :D. Ještě se mi líbil díl, jak házel jeff tuším kostkou a byli tam různé alternativní reality...

Firebug

Firebug (hodnotenie, recenzie)

Frkyn

Ty jsi vlastně ten člověk, co se mě ptal, jak se ten díl jmenuje... Sorráč, že jsem si tě hned nepřiřadil :-)

na príspevok reagoval Frkyn

Uživateľ Firebug zmazal svoj príspevok.

Súvisiace novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (viac)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (viac)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (viac)

Reklama

Reklama