Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary (Cameron Diazová) je skrátka úžasná! Kto už ju nemiluje, čoskoro do toho spadne. Láska k peknej, inteligentnej, milej a bohatej Mary je nevyhnutná. Ted (Ben Stiller) o nej sníval už na strednej škole a aj keď mu zubný strojček na kráse nepridal, vybrala si Mary ako sprievodcu na maturitný ples práve jeho. Ted má však navyše aj obrovskú smolu. Po sérii trapasov, které ho postihli v predvečer tej veľkej udalosti u Mary doma, sa Ted rozhodol svoju vyvolenú radšej už nikdy nevidieť. Ubehlo však trinásť rokov a jeho srdce je stále zranené nenaplnenou láskou. Na radu svojho priateľa najme Ted súkromného detektíva Healyho (Matt Dillon), aby Mary vypátral. Odporný Healy sa do stále krásnej Mary zaľúbi a Tedovi nahovorí o jeho krehkej láske z detstva množstvo nezmyslov. Teda to v žiadnom prípade neodradí a rozhodne sa údajne tučnej, rozvedenej Mary so štyrmi deťmi pomôcť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer

Recenzie (385)

Webb 

všetky recenzie používateľa

[4/10] (Fox) (Barevný /// Produkce: Frank Beddor, Michael Steinberg, Bradley Thomas, Charles B. Wessler /// Scénář: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly /// Kamera: Mark Irwin /// Hudba: Jonathan Richman) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Necron 

všetky recenzie používateľa

tragicky hnuj misici se s ukrutnou demenci. uz aspon vim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal a koho pojebu za to, ze mi to vnutil. to melo byt vtipne? romanticke? sexy? dojemne? nebo jake? prazdne? k nasrani? ben stiller je asi nejvetsi trapak v hollywoodu a navic uplne bez jakehokoliv stylu - vetsi loser uz snad nikde byt nemuze. 1* za scenku s ozivovanim psa a nazranym hadem. ()

Reklama

Davson 

všetky recenzie používateľa

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

a čo to vlastne na tej mary je? ja osobne nenachádzam nič viac, než pekné bradavky 26-ročnej cameron, ktorá, ak by ste ju roztopili, by mohla slúžiť ako poleva na svadobné torty a inak naozaj nič - z priemeru či ľahkého podpriemeru v ketegórii romantická komédia to vytrhávajú jedine známejší herci a asi tri alebo štyri "farrellyovské" humusácke žartíky (gule v zipse, vrásšité cecky, semeno na uchu a vo vlasoch, hovno na dlážke, vyrážky), ktoré tu však nefungujú... čo však trochu funguje a je vytrhnutím z nudy je úloha/postava barda-hudobného rozprávača... inak naozaj nechápem úspech a popularitu tohto filmu... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (35)

  • Časopis Premiere v roce 2006 zařadil film na svůj seznam „50 nejlepších komedií všech dob". (Cheeker)
  • Cameron Diaz (Mary) ve scéně se psem padajícím z okna neječí kvůli psovi, nýbrž kvůli nahému zadku, který na ni v tu chvíli vystrčil jeden z režisérů. (Trainspotter)
  • Film byl zařazen do seznamu „100 nejzábavnějších amerických filmů“ Amerického filmového institutu z roku 2000. (veronikajel)

Súvisiace novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (viac)

Reklama

Reklama