Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (852)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $162,001,186 Tržby Celosvetovo $272,223,430Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,966,225Tržby za predaj DVD v USA $49,596,323║ Tomu Sandlerovi vážne dochádza dych, posledné jeho filmy skôr riadne svojou jednoduchosťou a prvoplánovosťou nudia než zabávajú, rovnako ako tento asi bez poriadného scenára skuchtený zlepenec, kde sa nájde niekoľko fajn scén ale celkovo to ako film nefunguje ale skôr miestami neskutočnou vatovou trápnosťou nudí a ešte k tomu hlavne keď tu nabral hromadu ako že komikov, ktorý sú akoby už vo výslužbe, hlavne taký Chris Rock je dosť mimo. No a Salma Hayek príde skôr otravná než aspoň len na ten pohľad príjemná. A toto bláznenie sa na chate stálo ako že $80miliónov??? to asi maximálne tak padlo na honoráre. /videl v kine: 45%/ ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Snaží se tvářit jako pohodová komedie, v něčem se jí to daří, v něčem ne. Herci jsou v pohodě, o sexy kočky ani známé tváže není nouze, od děje jsem zázraky nečekal, zato humoru se jaksi nedostává. Vzpomínám si na tři výborné scény, které mě dokonale rozesmály, jinak to byly spíš měnší úsměvy. A můj problém s tímhle filmem? Dlouhou dobu mi připadal trochu nemastný neslaný a vadily mi typicky americké nechutnosti za hranicí nevkusu. Ale až si na něj za pár let vzpomenu, budu si pamatovat asi jen ty 3 vydařené vtipy, takže zas tak zlý to nebylo. 50% ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Pro mě velké zklamání. Ani můj oblíbenec Adam Sandler nemohl nic vylepšit. Příběh totiž v podstatě nemá hlavu ani patu, nenajdeme tu žádné nečekané zvraty ani žádnou stěžejní myšlenku, podle které by scénárista čerpal další nápady, Mě to skutečně přišlo, jako kdyby si herci pořídili pěknejch pár sudů piva, vyrazili za dětskými radovánkami a přitom to všechno natáčeli na kameru. Prosně šílená ujetost, která nezná mezí a která ale bohužel trochu pozbyla dobrého a improvizovaného humoru. A bez něj ihned ztrácí jakákoli Sandlerova komedie své kouzlo. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler si ide vždy svojou cestou a je mu postupne prichádzam na chuť. Nie vždy mu to vyjde, ale občas trafí a skvele pobaví. Pri poslednom stretnutí som sa výborne bavil a Machri pokračujú presne v tomto duchu. Dobrou náladou a humorom je prešpikovaný celý film. Často som sa zasmial, pár krát vybuchol a trápnych momentov tu veľmi niet. Najlepší fór? "Som chlap!"...Len tak ďalej Sandler , aj baviť nás niekto musí...80%. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Sandler sice občas zaboduje verbálním humorem, ale strkání prstů do zadku, vyměšovací švandy a především to závěrečné kolektivní si vyříkání pravdy vše posílá do průměru, po kterém za čas neštěkne ani pes s podvázanými hlasivkami. Ostatně, může přijít z Hollywoodu něco pokrytečtějšího než film o všedních starostech a rodinných hodnotách? Z Buscemiho sádrového intermezza mi bylo trapno.. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (35)

  • Napriek pomerne idylickému letnému prostrediu v Lakehouse v Massachusetts v určitom okamihu počas výroby každý deň pršalo. (Zeker)

Reklama

Reklama