Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (295)

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Film to je naozaj dementný. Samotné monštrá ni sú spravené veľmi zle, dá sa na ne v pohode pozerať, no vidíme ich dosť málo. Hlavne chobotnicu, o tej ak keby to ani nebolo. Potom tu máme partiu postáv, ktoré snáď ani nebduem komentovať. Posadiť také blondínu za ponorku, je fakt opovážlivosť (nie že by nebola pekná)... 30%. ()

Ivuse odpad!

všetky recenzie používateľa

................no jsem stále v šoku. Zatím jsem nezažila horší film. Takovou idiotinu, jako tohle jsem v životě neviděla. Celý film jsem se snažila pochopit aspoň jeden dialog, co mezi sebou všichni vedli.... no dialogy, spíš mi to přišlo jako monology, ktaré pak byly nahodile spojené do dialogů :-D..... nějak se mi nechce věřit, že je to z roku 2009. ()

Reklama

Terva odpad!

všetky recenzie používateľa

Ne. To nejde. Při dobré vůli, co jsem měl, jsem tomu chtěl dát alespoň půl hodiny. Nedal. Deset minut a už jsem brečel. V éře 3D technologií, Motion Capture a telenovel kvalitnějších než kdejaký kinofilm, to prostě nejde sledovat. Žralok, který zlikviduje letící letadlo se dá překousnout (tedy ta pasáž, ne letadlo), ale tak jak je to natočený, to se překousnout prostě nedá. Konec, vypínám, vyhazuju. ()

drackula odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo už len k tomuto napísať ? Vyjadrovať sa k príbehu, hereckým výkonom, úrovni vizuálnych efektov a podobným aspektom, ktoré sa bežne pri filmoch hodnotia by bolo úplnou stratou času. Tento film zlyháva už v elementárnej logike a tak uvažovať o tomto výtvore v hlbších súvislostiach je priam nemožné. Jediné čo sa mi na filme páčilo, a za čo aj dostal tých 5 percent, je odvaha natočiť scény, ktoré by nikoho nenapadli ani v tých najbujarejších snoch - stíhačka zostrelená chápadlom chobotnice, žralok ktorý si odhryzol zo San Franciského mostu - skrátka treba vidieť ! 5 % ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (8)

  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • V úvode filmu sledujeme kladivohlavé žraloky a ďalšie tropické a subtropické druhy. Žiaden z nich nežije v chladných vodách Arktídy, v ktorej sa úvod odohráva. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)

Reklama

Reklama