Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tajomnej Hviezdnej roklinke, kde žije Cililing a ostatné rozprávkové víly, sa všetci netrpezlivo tešia na tradičnú jesenné slávnosť. Vyjde mesiac, ktorý vílam dovolí uzdraviť posvätný strom, zdroje všetkej ich mágie. Nešťastnou náhodou však Cililing ohrozí celý bájny svet víl, a preto sa na vlastnú päsť tajne vyberie ďaleko za more na nebezpečnú výpravu, ktorá by všetko mohla napraviť. s pomocou kamaráta Terencea a neposednej svätojánskej mušky musí Cililing čeliť ohromujúcemu novému svetu, aby objavila ten najväčší poklad... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (70)

Smok 

všetky recenzie používateľa

Druhé stretnutie s Disneyho Tinker Bell na DVD a znovu nadpriemerné, hlavne svojou jemnou a detailnou animáciou. Absolútne nenásilná rozprávočka s kopou lesných zvieratiek a pekným príbehom. Aj keď sa mi Zvonilka skôr zdá určená viac pre dievčenské publikum, raz ju zvládnu odsledovať aj mladší školáci, ale tí si už potom budú asi pýtať skôr niečo od Marvelov. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Oblíbený vzor dětských ložních souprav se hlásí podruhé a pro oko, jemuž jeho vyprávění není prioritně určeno (to jest oko odrostlé vílích příběhů) o proti prvnímu příběhu z předešlého roku rozhodně atraktivněji. Ztracený poklad totiž na rozdíl do úvodní Zvonilky, která byla jakýmsi představovacím večírkem, disponuje nosným příběhem nebo chcete-li jakýmsi dobrodružstvím, které ocení právě diváci sledující záchranu podzimní oslavy se svými ratolestmi. ()

Reklama

Eeve 

všetky recenzie používateľa

Dlhšie som váhala, či udelím tri alebo štyri hviezdičky, nakoniec som sa priklonila k tesným štyrom. Už to nie je tak absolútne čarovné ako v prvej časti, je to len...čarovné :) Vedľajšie postavy, ktoré sa nám predstavili v prvej časti, tu vidíme len tak by the way, bez vážnejšieho priestoru. Všetko sa točí okolo Zvonliky, Terínka a toho vysokonanervylezúceho Blika :) Začíname riešiť už také typické ľudské problémy - trampoty s priateľmi, lezenie si na nervy (ponorková choroba - áno, viem čo je to:), no stále je to svojím spôsobom čarovné, a už kúsok aj dobrodružné :) Veľmi sa mi páčia úvodné aj záverečné rýmy, a takisto sprievodné piesne - dúfam, že v takomto milom zvyku budeme pokračovať aj naďalej. ()

ludovit14 

všetky recenzie používateľa

Všetky filmy okolo Cililing(Zvonilka) sú veľmi pekne spracované a príbehovo veľmi slušne,sám som videl 3 filmy celé a ostatné som nespočetne veľa krát zazrel-kedže neterka (8 ročná) to sleduje.HOD:75%.je za neterku ku ktorému sa aj ja prikláňam.Veľmi dobrá voľba pre baby do 10 rokov (ideálny vek 4-8r). ()

Darik 

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo mnohem lepší než jednička. Trocha dobrodružství naší malé víly udělalo z tohoto filmu opravdovou podívanou nejen pro malá děvčátka, ale i pro malé kluky a taky i pro odrostlejší publikum. Záživnější a hlavně mnohem zábavnější (narozdíl od jedničky jsem se smál skoro pořád). Takže jednoznačně 100%. Docela bych bral i pokračování (teda pokud se ponese ve stejném duchu). ()

Galéria (29)

Súvisiace novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (viac)

Reklama

Reklama