Reklama

Reklama

Banned from Television II

  • USA Banned from Television II Uncensored!
všetky plagáty
USA, 1998, 46 min

Hrajú:

Nancy Kerrigan, Tonya Harding (a.z.)

Recenzie (4)

TaanStari odpad!

všetky recenzie používateľa

Kompilace né zas tak šokujících videí v příšerné kvalitě. Chápu, že tohle může někoho rozhodit, ale já viděl tu nejhorší žumpu internetu a tohle je pro mě prostě jen hodně slabý odvar. ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Druhé pokračovanie na rovnakej kvalitatívnej úrovni ako pilotný diel, ktorý sa podarilo vychrliť, podobne ako aj tretie pokračovanie v rámci jedného roka. O zábery podobného druhu totiž nie je núdza, bohužiaľ. Miestami šokujúci, prekvapujúci, šialený, drsný a adrenalínový zostrih. Kompilácia okrem iného obsahuje aj krátky záber z domáceho porno videa americkej krasokorčuliarky Tonyai Harding a jej vtedajšieho manžela Jeffa Gilloolyho, ktorý je súčasťou pásky zvanej Tonya and Jeff's Wedding Night (1994). ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Další porce „krvavé podívané“, kterou jen tak v televizi neuvidíte. Opět nás čekají další divoké silniční – dálniční honičky, nekompromisní policisté a únosci, rozzuřená zvířata v podobě slona či býka. Samozřejmě nesmí chybět ani pouliční přestřelky, rozsudky smrti (popravy) z celého světa či trocha té „nepovolené erotiky“. Názorně můžeme vidět, jak lidi hazardují se svým životem nejen v baloně, ale i při přecházení kolejí a mnoho dalších situací zachycených na amatérskou kameru. Nic pro slabé povahy. 70% ()

Reklama

Reklama