Reklama

Reklama

Oni 2: Nočná korisť

  • Česko Oni 2: Noční kořist (viac)
Trailer 1

Malo to byť príjemné rodinné stretnutie v chatovej osade na brehu jazera, ale na miesto určenia dorazila iba jediná rodina. Všade je úplné ticho a nikde v okolí nikoho nie je vidno...až kým sa večer neozve zvonček na dverách. Za nimi stoja traja psychopati v strašidelných maskách a nožmi v rukách. Práve našli svoju korisť a lov sa môže začať. Rodičia alebo deti? Kto bude silnejší a prežije? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (188)

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo mám na toto povedať. Vidím, že film má aj svojich fanúšikov, no podľa mňa je toto počas posledných 10 - 15 minút absolútna filmová a scenáristická retardácia. Asi som prvý film trošku podcenil, pretože mám pocit, že oveľa lepšie vybudoval atmosféru, pôsobil realistickejšie a hlavne sa sústredil na dobré postavy, ktoré boli zaujímavé. "The Strangers: Prey At Night" je presný opak. Nevie na ktoré postavy sa sústrediť. Nevie vybudovať atmosféru a miesto toho z toho spraví bezduchú akčnú naháňačku. A ak hovoríme o realistickosti, tak poviem úprimne, že posledných 15 minút z toho skutočne urobilo komédiu, kde som nevedel už čo si mám myslieť. Absolútna retardácia, ktorá robí zo zlého filmu skutočne katastrofálny. Nebudem to spoilovať, no myslím si, že sú to momentky, ktoré si asi najviac zapamätám a nie z tých správnych dôvodov. A rovnako úprimne som sa rehotal aj na momentke: "Why are you doing this to us?" - "Why not!?" Celý tento film je nudný, je vadný, je absolútne zle napísaný, tie decká dokopy hneď na úvod pôsobia ako klišé postavy a nič tomu dokopy nemajú šancu dať a myslím si, že nepotrebujeme hororové paródie keď existujú filmy ako je tento. Nevedel som čo čakať, ale takto zlý film som teda určite nečakal. Dúfal som aspoň v trošku inteligencie, no tento film ju rozhodne nemá. Za mňa hovorím nie a film neodporúčam pozerať. Hodnotenie: F ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Johannes Roberts je pre mňa osobne najtalentovanejším hororovým režisérom ostatnej dekády. Doteraz mu vyšlo všetko na čo siahol a preto som bol na pokračovanie inak priemerných The Strangers pod jeho taktovkou zvedavý. Roberts naplnil moje očakávania, predviedol brilantný cit pre scénu, vyhral sa s maličkosťami a aj vďaka hudobnému podmazu, zloženému z osemdesiatkových hitov od Mental As Anything, Bonnie Tyler, Marylin Martin, Air Supply či Kim Wilde (stretnutie taťku s "vrecohlavom" za doprovodu Cambodie nemalo chybu) pretavil tuctový slasherový námet do nečakane sugestívnej formy. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Už úvodní pecka od Kim Wilde dávala tušit, že se dost možná pojede v dobře zajetých kolejích starého dobrého osmdesátkového vyvražďovacího slasheru. A taky že jo. Navíc postavy mě od začátku zaujaly, vizuál byl fajn a atmoška záživná. Tak to byla ta dobrá zpráva a teď tu špatnou: Tenhle slušný retro thriller od svých osmdesátkových vzorů ale bohužel přebral i totálně blbé chování všech zúčastněných postav. Nemyslím jen těch absurdních killerů, snad členů jakési 'Mansonovy mládeže' (stejně jako v o deset let starší jedničce), ale i terorizované rodinky. Rozdělují se když se vůbec rozdělovat nemají, chodí ven bez mobilů, schovávají se na nemožných místech, táta si nevezme náhradní náboje do kapsy i když jich je plná krabice, synek nedokáže zmáčknout spoušť na vraha matky a uteče před subtilní holkou, místo aby jí jebnul golfovou holí kterou má v ruce, dcera zase utíká před jedoucím autem prostředkem silnice... A konec s nesmrtelným sekerníkem a la Michael Myers už je dost přes čáru na to, že je to prý "based on true story" (hmmm, to jistě). Ale po večeři, jako večerníček na jedno použití, je to celkem ucházející mozkovýplach. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Sakriš, trestuhodne premárnená príležitosť. Perfektný 80s style synth soundtrack, použitie 80s songov, parádne prostredie opusteného campu, všade mlha, noc, veľmi solídne nakrútené a dobrý záporáci bez motívu v creepy maskách. ALE...O gore sa nemusíme baviť, je tu cca jedna krvavejšia scéna. Chápem, malo ísť o napätie, ale aj to sa nejako dostavuje len tak na pol dychu, emocionálne ma to nedostalo, tak ako by malo. Škoda, preškoda. Boli tu ingrediencie na hororovú hostinu s 80s príchuťou, alebo na poriadny nervák, ale upiekol upiekol sa taký chutný ok koláčik...Ale na jedno pozretie to minimálne určite je. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

jednička se mi před deseti lety dost líbila (ačkoliv jsem í viděl jen jednou).Nebyla ničím převratným,ale v té době měla fajn atmosféru ze které slušně těžila.Dvojka bohužel nenavazuje vůbec v ničem a je jen zbytečnou a bezduchou vyvražďovačkou bez nápadu,atmosféry a napětí.Postavy se chovají nelogicky a ani jedna z nich není natolik sympatická,aby si divák vytvořil vztah a fandil.Dvě celkem podařené scény tenhle provar nezachrání...40% ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (6)

  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)
  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)

Reklama

Reklama