Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (96)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Za tých pár korún slušné. Zo začiatku to vyzerá, že pôjde o explotation (ne)nápadne inšpirované francúzmi, no to sa to ono iba tak tvári, zrazu sa to zmení, zvolní a skončí niekde pri klasickom americkom hororovom undergrounde, tentokrát pre zmenu s nápadom a príjemnou záverečnou pointou. Keby sa tej romantike v závere dalo aspoň trochu veriť, mohlo to byť za štyri. A tiež keby hlavnú mužskú úlohu nehrala neschopná atrapa Brandona Leeho. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dvaja "feťáci Kriss a Kross" zájdu jedného dňa do starej opustenej nemocnice, kde chcú zapiť žiaľ. Jeden z nich totiž miluje dievča z vyšších vrstiev. Šanca na perspektívny vzťah je teda tak reálna, ako vyhrať Euro Jackpot. Potom ako zídu do samotných útrob a vystraší ich "ratlík menom doberman", schovajú sa do jednej zo zadebnených miestností. Tam objavia ženu, ktorá disponuje "čarom" nesmrteľnosti. "Podnikavý duch" jedného z nich začne pracovať na plné obrátky. Na uvedené miesto začne vodiť "kamošov z mokrej štvrte". S neznámou si užívajú nezáväzný sex za peniaze. Nakoľko sa v druhom z kamarátov ozve zlé svedomie, začína zvádza vnútorný boj morálnych hodnôt. Psychologickú drámu, ktorá vyobrazuje dva rôzne pohľady, dvoch podobných ľudí na jednu a tú istú vec - 50 %. ()

Reklama

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Viz J*A*S*M - zajímavý slepenec žánrů, hlavně american indie a exploitation. Přesně to vystihuje slovo "disturbing", které v češtině nemá přesný ekvivalent. Celek bohužel sráží dolů viditelně nízký rozpočet filmu a zbytečné vycpávky scénáře - od poloviny se mi už na to ani moc nechtělo koukat. Přesto jde o jeden ze zajímavějších horrorových počinů poslední doby, takže fandové - do toho. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Už námět stojí za starou belu, respektive ho s nadšením přijmou snad jen omezení násilníci a nekrofilové. Rozhodně to nehodlám označovat za nějakou současnou kritiku společnosti, tohle je prostě jen povečírkový nápad rádoby scénáristy, jehož „znepokojující“ látku si vzali pod svá ochranná křídla dva bezvýznamní režiséři. Nahá holka připoutaná ke stolu, roubík v puse, v ní neposedné zuby a dost nasraný výraz. A jaksi nesmrtelný kořínek. To je však pro bandu dospívajících hošanů jen druhotná informace, hlavně, že se ženština moc nehýbe a stačí jí roztáhnout nohy. Podivný slepenec několika žánrů nám z toho vykukuje, ještě do průměrnějších vod ho však utápějí mizerní herci a dialogy, které vypouštějí z úst. Docela hloupé a docela hodně bez účinku. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Mŕtva dievka funguje ako objekt sexuálneho uspokojenia a súčasne predstavuje tajomstvo. Odkiaľ sa vzala a kým bola, dokiaľ žila? Takže, pre skupinku mladistvých outsiderov je táto zombíčka vlastne femme fatale, ako živá by sa o nich zaiste ani neobtrela. Súhlasím preto s názorom, že Deadgirl má sociálny rozmer, či zámerný, alebo nezámerný ťažko povedať, určite však provokujúci a hodný zamyslenia. Je to dekadentný a zvrhlý film, ani nie tak vizuálne ako v domýšľaní, - film, ktorý sa miestami tvári ako americká sračka, ale je natočený európskym spôsobom, vo svojej podstate je kontroverzný. Postavy sa vyvíjajú, sú psychologicky vyhranené, a hoci sa to nezdá, ich konanie je, aj vzhľadom na spoločenské zaradenie, až zarážajúco logické. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené