Reklama

Reklama

Zámena manželiek

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2004

Obsahy(1)

Reality šou o zámene manželiek v dvoch rodinách. Tie sa majú starať určenú dobu o inú domácnosť rodiny, o ktorej sa dozvedia vždy až na mieste. Manželky si navzájom nechajú nejaké finančné prostriedky a v liste oboznámia druhú o situácii v rodine, o ktorú sa budú starať. Po skončení si oba manželské páry zoči-voči vysvetľujú, aká bola situácia a čo sa dialo. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (57)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem, či je to nekresťanské, veď ide iba o výmenu manželiek za cieľom urobenia nejakej šou a nikto nečaká, že sa budú podvádzať, len sa majú starať o inú domácnosť. Ale tie intrigy, faloš, umelé hádky, vyhľadávanie toho najhoršieho, tak to moje hodnotenie ani inak vyzerať nemôže. To, čo má byť zábavné, je naopak nezábavné, iba to zdvíha tep, otravuje a človek si pri tom vôbec neoddýchne. ()

MichelSmith odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemám rád hysterky čo po dvoch týždňoch zistia,že ich život stojí za hovno a v hlavnom vysielacom čase mlátia svojho mentálne manželstvom otupeného nevnímajúceho muža,ktorý sa medzičasom stihol prihlásiť zapríčinením nevesty odmietacújej svokri do farmár hladá ženu,kde si nakoniec vo finále bude vyberať medzi výdajachtivou sebeegosubjektívne zdržanlivou objektívnou štetkou a práve potenciálnou budúcou bývalou manželkou,ktorá si uvedomila že dom neni napísaný na ňu a o deti manžel nejaví záujem,z čoho vyplýva sice výživné ale aj potreba výchovy... ()

Reklama

Cement73 odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som prvých pár dielov, dalo sa... ľudia videli rozdiely, pochopili prečo sú s tým a nie s iným partnerom. To však bolo nenažratej markíze málo. Je to totiž TV,. ktorá cieli na tú najprimitívnejšiu časť populácie, ktorá ako sa ukazuje valcuje čokoľvek pekné alebo zaujímavé. Asi preto sa u naás na SK STV2 nikdy nerozbehne. Veď kto to bude pozerať, keď všetci čumia na podobné imbecility. Až sa divím, že sa tam ten TV štáb nepogrcia. Reagujem hlavne na posledných pár dielov, ktoré sa mi nepodarilo dopozerať, lebo mi prišlo zle po pár minútach. Žerovanie na jednoduchých hlúpych ľudoch ... ()

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

ech, možno koncept Svokra a Pestúnka v akcií je lepšia..........toto môže funkčné rodiny podpichnúť v štýle ,,susedov trávnik" a dysfunkčné to určite nezlepší, opäť skôr vyhrotí situáciu........a nepáči sa mi, že žena ide často od malých, resp. veľmi prítulných detí ktoré potom z toho majú traumu - a to je fakt zlé....nehovoriac o tínedžeroch/zvyšku rodiny, ktorí sú citliví na súkromie.....veľa cirkusu, veľa napätia, veľa odhaľovania, málo úžitku ()

Xardaxis odpad!

všetky recenzie používateľa

Oproti české verzi je to teda slabota. Za 6 dní i s cestou je to parádní brigáda, ani se nedivím, že tam leze tolik lidí bez práce. A že ze sebe udělají blbce.. Za Soudkyni Barbaru dostanou zaplaceno daleko míň a lidi tomu věří stejně, tak to už je jedno, do jaké show se vleze. Každopádně 6 dní je fakt málo a vizuální stránka je teda taky stále jako z roku 2004, to se fakt nedá hodnotit jinak.. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama