Reklama

Reklama

Frozen

  • Veľká Británia Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (514)

Lateef 

všetky recenzie používateľa

S horama, lyžováním a jízdou na lanovkách, kotvách a pomách mám jenom ty nejlepší zkušenosti. Poprvé jsem stál na sjezdovkách v prváku na gymplu (v sedmičce na základce jsem nebyl kvůli zlomené noze z běžek). Čapnu pomu, nasednu, lano trhne a vzápětí reju bradou hlubokou brázdu. Když jsem asi napošesté vyjel až nahoru na kopec a z pomy vystoupil pádem do strany, polilo mě horko z tak strmého svahu, který se přede mnou rozprostřel. Cestu dolů radši znát nechtějte. V prváku na vejšce jsem povýšil na kotvu a v první jízdě zhruba uprostřed kopce se mi zkřížily lyže a spolu se mnou letěl i profesor, co zatěžoval druhou stranu kotvy. Pak jsem to zkusil ještě jednou a dokázal jsem vyjet asi o tři metry výš než předtím. Tak jsem se vrátil zpět k pomě... Tohle vyprávění bylo důležité. Jistě jste pochopili, že jsem totální nesjezdař, tudíž jsem tenhle film neprožíval tak intezivně jako někteří jiní a určitě mohem zkušenější lyžaři. Frozen má svoje pro a proti, něco se podařilo málo, něco více, zaujmout to dokáže, ale určitě ne po celou dobu stopáže, a hlavně logika dostává občas pěkný direkty a scénář byl rozepsanej někam do poloviny, když už se začalo točit. To nějak pak doklepem, řekli si tvůrci... Doklepali, hrubě klišovitě se doplazili do cíle. Ale pár nepříjemných momentů to má. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Adolescentná existenciálna survival dráma, ktorá nie tak blbá ani béčková, ako by ste čakali. Bez sofistikovaného scenára a na dvoch metroch štvorcových dokáže strhnúť a zaujať. Pretože je uveriteľná, charakterové vykreslenie postáv prirodzené, ich chovanie realistické a servírovanie napínavých scén (jedna z nich naozaj dosť krutá) dobre vyvážené s tymi dialógovými. Štyri hviezdy dávam pre dobrý pocit, že podporím malý nenápadný film, ktorý si to zaslúži. ()

Reklama

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

SPOILER!: Tento film je opravdu celý jen o té samé věci a to dostat se z lanovky, kde je obrovská zima. Jeden z hlavních hrdinů se dostane do problémů a spadne. Zlomí si nohu docela nechutně. Poté ho sežerou vlci. Druhý hrdina se dostane dolu a uteče. Bůh ví co se s ním stalo. A nakonec hrdinka, který spadne na nohu lanovka a i přesto, že byla 1m od vlka jí nesežere. Dostane se pryč a film končí ŠŤASTNĚ. S prominutím a bohužel jsem vám v krátkém sestřihu ukázal to nejdůležitější, co se odehrálo. V podstatě se odehrává na jednom místě a postavy se jen baví a řeší problém... 5/10 = 50% ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zaujímalo by ma, ktoré lyžiarske stredisko má počas sezóny otvorené iba počas víkendov. Tento film by som pustila členom horskej záchrannej služby a potom okamžite zakázala vstup americkým študentom do Tatier! Lebo americkí študenti nikomu nehovoria, že idú na víkend lyžovať, zo zásady nenosia pri sebe mobil ani hodinky a vedia síce úžasne analyzovať svoje bývalé partnerské vzťahy, zato nikdy nepoužívajú mozog na to, na čo by mali - napríklad na vymyslenie tuctu lepších spôsobov ako sa dostať z lanovky, než skočiť! A to už nehovorím, že všade naokolo sú tony snehu, iba pod lanovkou je zamrznutá zem pokrytá len prašanom, tvrdá ako kameň. A vôbec, tento horôrik obsahuje toľko logických dier, že ich je tam viac než zmysluplného deja (počkať, je tam vôbec nejaký?). Keby sa aspoň po vizuálnej stránke viac snažili, aby napríklad hercom v tej príšernej kose išla para od úst alebo im drkotali zuby! Ďalšie kraviny ako brutálne ostré oceľové laná, slečna masochistka a jej primrznutá ruka a sedačka, ktorej sa začnú uvoľňovať šróby... No zúfalé to bolo! Logika a zdravý rozum dostali riadne na frak. ...A za čo vlastne dávam tú 1 hviezdičku?!... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Tak mi napadá... prečo ty vlastne nemáš babu?“ Má to logické lapsusy, no hrdinami sú traja obyčajní tínedžeri a tak nie je ťažké uveriť, že nejako takto blbo by sa to mohlo naozaj stať. A to sa mi zdá strašne strašidelné. Takže som priestupky voči logike riešil, ale príliš ma netrápili. Neriešil som ani prehnanú dĺžku a z toho vyplývajúcu stratu tempa uprostred - dialógy ešte prepracované postavy nerobia, pán scenárista. Každopádne ma to pobavilo približne rovnako nepríjemne (čo je plus), ako tohtoročný THE REEF. Podiel na tom malo prevažne prirodzené herecké obsadenie (predovšetkým Emma Bellová) a niekoľko nepríjemných scén (objavenie tela, primrznutá dlaň). Viac v mojej recenzii na Recenzie.org. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (14)

  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Sněhová bouře o první noci byla dostatečně silná na to, aby plně zasněžila lyžařské vybavení, které postavy shodily pod lanovku, i mrtvé tělo. V záběrech na celou horu je však patrné, že i v noci jsou stále viditelné vyježděné trasy lyžařů z odpoledne. (hansel97)
  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)

Reklama

Reklama