Reklama

Reklama

Schmidt a Jenko sa na strednej škole k smrti nenávideli a neskôr, v policajnej akadémii, sa z nich stali najlepší priatelia. Hoci nepatria k tomu najlepšiemu, čím sa môže policajný zbor chváliť, majú možnosť svoju povesť napraviť. Budú pridelení k tajnej policajnej jednotke Jump Street pod vedením kapitána Dicksona. Namiesto zbraní a policajných odznakov sú však vyzbrojení školskými batohmi a učebnicami - majú sa totiž tajne infiltrovať medzi mládež. A tak sa obaja musia postaviť hrôze a nervozite z návratu na strednú školu a znova zažívať všetky problémy, o ktorých si mysleli, že sú už dávnou minulosťou... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (1 155)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Docela mě nasralo, že takovouhle super komedii zdejší distributoři vůbec neuvedou do kin a místo nich si tam nahází kopu bůhví jakých sraček, na které se nedá podívat ani, když si je člověk někde ukradne. Nevím čím to je, jestli jsou to vzájemná lobby mezi distributorskými a produkčními společnostmi nebo jsou prostě jenom tak debilní, ale podstatné je, že my pak přicházíme o super filmové zážitky a musíme se k nim dostávat jinou, daleko složitější cestou. Přitom ale tenhle film má co nabídnout. Výborný, nekompromisní humor, perfektní, fajnovou dvojku, parádní, pro mladý atraktivní příběh. Co víc si v dnešní době od komedie přát. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že som čakal niečo viac kriminálne a menej komediálne, no nakoniec mi to nevadilo, dokonca som sa pobavil aj na niektorých scénach a situáciách, ktoré mi inde smiešne neprídu. Hneď v úvode film vtipne skritizoval a sparodoval sám seba, no nenechal suchú niť ani na niektorých zaužívaných stereotypoch americkej mainstreamovej kinematografie (nebudem spoilerovať, iba tím, čo zabudli, pripomínam - cisterna a práva). Chýbalo mi tam viac akcie, no keďže bol humor vcelku na úrovni, film mi sadol bez problémov, no niet ho za čo chváliť do nebies. Ako pocta staršiemu seriálu z konca 80. rokov funguje slušne aj vďaka účasti Deppa a DeLuise. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jestli někoho z mejch poldů chytnou, jak dává alkohol mladistvejm, tak půjde hezky bručet. Se šnorchlem přilepeným k hubě. A já do toho šnorchlu budu srát." Jako tradiční ochránce filmovejch hovadin jsem se na kluky z Jump Street docela těšil, ale přesto jsem byl velmi příjemně překvapen, když jsem uzřel dva poldy trhat asfalt v růžovým New Beetlu v přestrojení za KNO3 a Petera Pana pod dohledem korejskýho Ježíše. Je to úlet a já se bavil patrně upřímněji, než je v Sále království zvykem. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $42miliónovTržby USA $138,447,667Tržby Celosvetovo $201,915,539Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,536,069 //počet predaných kusov 754,140Tržby za predaj DVD v USA $30,348,305 //počet predaných kusov 1,744,421║ je to len obohraná šablónka scén na istotu pripomínajúca praštenosť ako Fízli zo zálohy, ktorá má aspoň miestami celkom zábavnú údernosť, krátky výstup Johnny Deep-a bol otras /55%/ ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Skôr sklamanie. 21 Jump Street vsádza na sympaticky zohranú dvojicu Tatum-Hill, no z potenciálu, ktorý má k dispozícii, ťaží vcelku málo. Kadencia vtipov je pritom v poriadku, no s kvalitou je to výrazne horšie. Tento návrat na strednú školu nakoniec ničím neurazí, ale ani nenadchne a zďaleka najzábavnejším momentom filmu je tak cameo postáv z pôvodného seriálu. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (28)

  • Severoamerické tržby filmu byly 138,4 milionu dolarů, celosvětové 201,6 mil. (NIRO)
  • Vo filme zaznie i pieseň "Straight Outta Compton" od formácie N.W.A., ktorú napísal a bol jej členom v rokoch 1986-1990 Ice Cube (Kapitán Dickson). (belinko)

Súvisiace novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (viac)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (viac)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (viac)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (viac)

Reklama

Reklama