Reklama

Reklama

Schmidt a Jenko sa na strednej škole k smrti nenávideli a neskôr, v policajnej akadémii, sa z nich stali najlepší priatelia. Hoci nepatria k tomu najlepšiemu, čím sa môže policajný zbor chváliť, majú možnosť svoju povesť napraviť. Budú pridelení k tajnej policajnej jednotke Jump Street pod vedením kapitána Dicksona. Namiesto zbraní a policajných odznakov sú však vyzbrojení školskými batohmi a učebnicami - majú sa totiž tajne infiltrovať medzi mládež. A tak sa obaja musia postaviť hrôze a nervozite z návratu na strednú školu a znova zažívať všetky problémy, o ktorých si mysleli, že sú už dávnou minulosťou... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (1 155)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Povedená komedie, která lehce zavání nostalgickým vzpomínáním na seriál. Výborné obsazení, Tatum (debilní hrouda svalů) a Hill (tlustý šprt) se v rolích našli. Nahození do neznámého prostředí, nekorektní fóry a výbuchy zabírají. Občas je to celé dost přepálené, ale 21 má hodně vynikajících momentů. Sem s dvojkou. To očekávané cameo je geniální. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný seriál som nevidel, ale zabavil som sa skvelo aj bez neho. Príbeh filmu ma zaujal už na začiatku a keď si k tomu pridáme hercov ako Jonah Hill, či Channing Tatum a správne zvolený humor, tak s toho máme hneď komédiu, ktorá ma gule. Aj keď príbeh filmu je jednoduchý, podarilo sa naň nabaliť toľko skvelého humoru a akcii, že sa skrátka nedá nudiť. Ja som konečne trafil do čierneho a po dlhej dobe Ice Cube tiež. 80% - 4* ()

Reklama

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Je to příjemně vulgární a kontroverzní věc, ale dějově je to nudná a sterilní záležitost. Takže až na pár gagů a několik solidních slovních obratů to je jen směska nevšedních situací a pár solidních záběrů. Ani ne komedie, ani ne kriminálka. Odvázané určitě, ale zase až tak mne to nebavilo. Chemie lehce pokulhávala. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Jonah Hill na sobě zapracoval a je vidět, že se mu podařilo nějaké to kilo shodit a určitě mu to prospělo. Jonah se také podílel na příběhu a byl výkonným producentem. Chyběl mi dramatický a vážný tón původního seriálu, protože téma drog na školách je stále aktuální. V cameo rolích agentů DEA si zahráli Johnny Depp jako Tom Hanson a Peter DeLuise jako Doug Penhall. Pod stejnými jmény postav hráli již v původním seriálu Jump Street 21 (1987–1991). ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pre cieľové publikum (15-25) asi totálna bomba. Ja mám však pocit, že z danej témy (napríklad súčasné moderné vychytávky verzus moderné vychytávky spred siedmych rokov) sa dalo vyťažiť o dosť viac. Pozerať sa na sfetovanú mládež prežívajúcu haluze je z iného humorného súdka, ako výborné narážky na akčné klišé. Tatumovi a Hillovi to spolu sluší, takže sa čudujem, prečo ešte nie je na svete avizované pokračovanie z vysokej školy. Možno by bolo o niečo vyzretejšie a menej tlačiace na cool pílu. Ale čo nadávam, keď nie som cieľová skupina. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (28)

  • Tajné ústředí policie v kostele je ve skutečnosti St. James AME Church na 22 N Roman Street v New Orleans. (veronikajel)
  • Film se natáčel v New Orleans a okolí ve státě Louisiana. (Rominator)

Súvisiace novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (viac)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (viac)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (viac)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (viac)

Reklama

Reklama