Reklama

Reklama

The Doors - When You're Strange

  • Česko The Doors - When You're Strange (viac)
Trailer

Dokumentárny film o legendárnej skupine The Doors prináša dosiaľ nezverejnené zábery z rokov 1966 - 1971, zobrazujúce obdobie od vzniku kapely až po záhadnú smrť Jima Morrisona. Významná postava amerického nezávislého filmu, režisér Tom DiCillo mieri hlbšie pod povrch ich príbehu, spätý so slávou, ale aj drogami a alkoholom, a snaží sa zobraziť Doors ako skupinu, ktorej dôraz na umeleckú slobodu a odmietanie kompromisov boli zdrojom inšpirácie pre celé generácie muzikantov i milovníkov dobrej hudby. (STV)

(viac)

Diskusia

gab0

gab0 (hodnotenie, recenzie)

perfektne natocene, o autentickosti ani nehovoriac..strasne sa mi pacilo, ze tvorca nechal priestor aj na niekolko studiovych a zivych nahravok, nielen dookola sprievodne slovo..

Javert

Javert (hodnotenie, recenzie)

Ta cenzura se dá přežít. Párkrát vypípají sprostá slova a zakryjou nejintimnější partie. V dnešní době to tu sice už nemá co dělat, ale známe puritánské Amíky...

bangee

bangee (hodnotenie, recenzie)

st. ranger - právě naopak né? byl to takovej blázen a šílenec, že i po 40 letech ho musej cenzurovat, abychom to zvládli...:D Matomm - kdyby se něco našel, tak dej vědět...:-)

Javert

Javert (hodnotenie, recenzie)

Do U.S. kin by to mělo jít někdy na přelomu března a dubna. Vydání DVD je plánováno na 25. května. Den nato to bude vysílat stanice PBS v rámci seriálu "American Masters".

MrD

MrD (hodnotenie, recenzie)

Novinky ohledně tohohle filmu na ofic.blogu režiséra http://www.tomdicillo.com/blog/?page_id=192 ; stručně - září - ohlášeno promítání v Londýně v říjnu také v rámci filmového festivalu; spen 2009 - film je zařazen do promítání zářijových festivalů ve Francii a Španělsku; červenec 2009 - pozitivní ohlasy na film od US i nonUS distributorů; červen 2009 - premiéra v LA (film viděl i Johny Depp)

Reklama

Reklama