Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Mám plné zuby vlastnej skepsy. Dávam euráče bezďákovi a premýšľam, či ich neprepije. Dnes som dala euráče pani, čo vyberala do kasičky na onkológiu a premýšľala som, či je zaregistrovaná, či prachy nezneužije ... Pozerám občas Modré z neba a premýšľam, či nejde o zneužívanie súcitu diváka s mrzákmi, sociálne slabšími .... Občas mi je na grc z vlastnej nedôverčivosti voči ľudským pohnútkam. A závidím trebárs takej Matke Tereze, čo si vykračovala jak chudera po svete a ešte sa aj cerila na ľudí, pomáhala bez postranných úmyslov, bez nedôvery, bez skepsy a sakra, bola tak krásna a šťastná! A tak dávam aspoň tie tri hviezdy .... A snažím sa nemyslieť na tú nedôveru v čistotu úmyslov pána Rozborila. ()

Želik 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne tento program hrá na city. Zámerne sú vyberané príbehy, ktoré človeka dojmú a chcú v ňom prebudiť ľudskosť. A u mňa sa im to darí na plnej čiare. Každý týždeň plačem ako dážď, ale aj napriek tomu je super pozerať sa na prekvapených a rozradostených ľudí. Našťastie ľudia ešte nie sú také svine a myslia občas aj na iných, nielen na seba. Čo sa týka Vila on sa na takúto reláciu hodí dokonale. ()

Reklama

haffen odpad!

všetky recenzie používateľa

Dlho som rozmyslal a neda mi to. Musim dat Odpad!. Je mi zle z programov, ktore za vidinou sledovanosti pouziju ako "obete" ludi, ktorych zivot skusa a nemazna sa s nimi. Cim vacsia zivotna tragedia, tym lepsie prizivenie sa. Aj ked im v konecnom dosledku pomozu. Ide mi o ten pravy zamer tohoto programu. Zistnost miesto nezistnosti. A to fakt neberiem. Je vela ludi na svete ktori pomahaju druhym a nedavaju o sebe vediet. Tym patri vdaka. Tito doslova vrieskaju na vsetky strany: POZRITE SA, MY POMAHAME! ()

MaxForValue odpad!

všetky recenzie používateľa

Načo sú takéto programy? Načo? Nedarilo by sa to celé robiť bez toho "humbooku?" Ani v kostole sa ľudia nehlásia ku svojim milodarom. Prečo pomáhať druhým a honiť si pri tom ego a ukazovať, že "my sme tí dobrí"? Najzbytočnejšia relácia zo všetkých. Tie milióny radšej mohli niekomu podarovať a pomohli by viac ľuďom v núdzi. ()

Steeler91 

všetky recenzie používateľa

Absolútny brak a svinstvo, ktorý robí z postihnutých ľudí cvičené opice, ktoré dostanú za obrovskú sledovanosť a tučné reklamy troška nažrať na špinavú zem. Citové vydieranie všetkých naokolo. Ľutujem hlupákov ktorí sú schopní to pozerať...Absolútny odpad. Jednu hviezdu dávam len za to, že im dajú aspoň tú almužnu do deravého klobúka za vystúpenie v cirkuse zvanom Markíza.... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama