Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenzie (195)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

HALLOWEEN II má nepriznaný remake. Volá sa ĽADOVÁ SMRŤ 2 a aj napriek neskrývanému vykrádaniu slasherovskej klasiky ( a možno aj VOTRELCOV ), má bonusy za našľapaný dej, ktorý čo sa týka dynamičnosti a masakrov, nemá chybu. V tomto žánri sa síce málokedy nájde sequel lepší než predchodca, ale ak sa to podarí, rozhodne to stojí za to. ()

PROROK14 

všetky recenzie používateľa

Od skvelej prvej časti to ma na hony ďaleko. Atmosféra skoro nulová, napätie som cítil len v jednej scéne a to pri vstupe policajnej jednotky budovy. Aj tá jedna scéna, ktorá mohla zabezpečiť štvrtú hviezdu, sa posrala kvôli neschopnosti tých policajtov. Aj keď im to zas nemôžeme veľmi vyčítať, pretože náš hlavný hrdina je až podozrivo rýchly a nejak ťažko zbadateľný. Takže dosť sklamanie. Ale nič to nemení na tom, že prvá časť je jeden z najlepších hororov aké som videl. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Tento film mi hodne pripomínal Halloween dvojku (myslím originál, né Zombieho). Rovnako sa to väčšinu stopáže odohráva v nemocnici, rovnako je to nemenej temné a kvalitné ako prvý diel. Záporák síce vyzerá skôr ako severský Kane Hodder, ale mytológiou okolo jeho osoby, sa celkom podobá aj na toho Mikea. Paráda, inak úplná. Nóri si za túto sériu zaslúžia obrovskú pochvalu; Takto podarený drsný slasher by som dnes už ani nečakal ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Slabší 4 hvězdičky. Podobně jsem hodnotil i jedničku. Myslím, že kamera i hudba si stále drží velice nadprůměrný standart a těch chyb je tam taky asi stejně, jako v jedničce. Jen mě trochu mrzí ten nevyužitej potenciál, který tenhle film jednoznačně má. Ale to by bylo na delší povídání, co bych všechno změnil. Nechme to být a pro hororového fanouška můžu doporučit. Rozhodně je to stokrát lepší než Temné lesy (též z Norské produkce) !!! ()

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Polhodinový rozbeh by som prežil, ale aj keď sa niečo začne diať, tak sa vlastne nič nedeje. Vraždy sú úplne nenápadité a väčšinu filmu tvorí svietenie si baterkou po tmavých chodbách a opravovanie poistiek. Má to trochu atmosféru, ale inak jediné, čo aspoň trochu stojí za to, sú tie one-on-one súboje v závere. Som úplne sklamaný, mal som pocit, že tento nórsky Halloween 2 trvá ďaleko cez dve hodiny. Aj Rovdyr sa mi páčil viac. :/ ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama