Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Ano, nemal som to napisat. Vlastne teraz uz ani neviem preco som to napisal. Ci to bolo z recesie...

V kazdom pripade som hodnotenie zmenil na 2*.

A co sa ti nepaci na "sledujte co vas bavi a nie co nechcete"

Spopolnit zaziva? To ako vazne? :D

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

a ak tú sračku od scarfacea ráža budem počuť ešte raz v živote, dobrovolne sa nechám spopolniť zaživa

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

breeder

ja som ten film nedopozeral úplne dokonca, pretože to z môjho subjektívneho pohľadu absolútne nešlo vydržať, ale ak sa na záver neobjavil minimálne bruce campbell, tak som ani o moc neprišiel.a kedže som ho nedopozeral, tak som ten odpad nedal ani ja, pretože filmy ktoré nevidíme celé, prípadne ich iba počúvame, nemáme právo hodnotiť.

a ty si zasa nepochopil o čo mi ide a prečo ti tu už niekoľkatý krát píšem urážlivé príspevky.

"A sa vás pýtam, vážení kritici, ak chcete vidieť akciu alebo mrazenie či int. film, čo nesiahnete po relevantných tituloch, tu máte priamo zdroje. Sledujte čo vás baví, a nie to, čo nechcete."  tvoje slová. a tie neuznávam

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Keby som rozmyslal 3 mesiace, tak zabudnem na co som myslel :)

Priznam sa, hodnotil som subjektivne a bez vlastneho nazoru. Film som nevidel cely, pocul som ho ako zvuk. kulisu s obcasnym junkom na visual. Pacila sa mi zaverecna od Elanu.

Chapes, nedam teda odpad. Cisto subjektivne, nemusis to uznavat...

na príspevok reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

breeder

nad týmto si rozmýšlal tri mesiace? :)

ok, k veci.ty všetko narýchlo uzatváraš s tým, že je to len niekoho názor.ale tak to nie je.objektívne je to shit, pretože nech je to o čomkoľvek, je tam strašná hudba a zlí herci, je to natočené bez nápadu, scenár to má na spôsob telenovely (myslím v štruktúre rozprávania) a vyzdvihovať kvality filmu s obhajobou že sa odohráva v peknom prostredí, to na túto stránku ani nepatrí.

či sa film páči ženám neviem, ženy čo poznám ho poväčšine myslím nevideli, ale chápem ked si niekto chce oddýchnuť napríklad po náročnom dni v práci a nesústrediť sa na kvality filmu. to robím rád tiež, napríklad pri béčkach, ale nedokážem prekusnúť všetko a týmto výtvorom sa prekúsať až do konca, to je zážitok bolestivý.

ešte niečo k tej objektivite, aby si si nemyslel že je to len o názore: svojho času premiere 1*, cinema 20% a s tým, že pekne vypísali mínusy tohoto filmu.minimálne násilné obsadenie talianskeho herca a jeho následné predabovanie a sme zas pri tých telenovelách

ja som celý čas diskutoval o filme ale ked chceš diskutovať o nás dvoch, pridám na záver trochu psychológie :)

posudzuješ film podľa názoru svojej matky a okolia, čo znamená že nemáš vlastný názor a myslíš že všetci Fontáne krivdia z nejasných dôvodov. si zarytý veriaci a počúvaš Elán.nemáme si čo povedať.zbohom a Jehova s tebou

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Ale si ma odhadol, vraj panelak. :D

Pravda je, ze sa paci zenam, a ani moja mama nie je vynimkou. Prilis nizke hodnotenie na to, ze je tam dobra hudba, prostredie, herci. Ale chapem, kazdy ma svoj nazor.

A vidis? Uz diskutujeme o sebe miesto filmu :)

na príspevok reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

breeder

To je skorej tým,že keď už idem pozerať film o ktorom dopredu viem že bude zlý,chcem sa aspoň zabaviť.A toto je nuda až nehanebne zahratá a mám vážne pochybnosti,že vôbec mala scenár.Zlé filmy sú tu nato,aby sme ich kritizovali.To že máš možno nejaký komplex z toho,že máš zlý vkus,ešte neznamená že musíš ostatných odradzovať a používať svoje irónie.Je to sračka a s obrovskou radosťou tomu dám ten odpad

Na IMDB to má dvakrát vyššie hodnotenie asi preto,že to hodnotilo necelých 150 ľudí a tu skoro sedem tisíc

Svoje hlúpe názory by si si mal ventilovať inde.Veľa šťastia pri sledovaní Paneláku

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Dnes som to videl na STV 1 (: 1) a nebolo to také zlé. Dobrá hudba a kamera, pekné prostredie. Taká pohodovka mi to prišlo.

A sa vás pýtam, vážení kritici, ak chcete vidieť akciu alebo mrazenie či int. film, čo nesiahnete po relevantných tituloch, tu máte priamo zdroje. Sledujte čo vás baví, a nie to, čo nechcete.

 

Na IMDB to má oveľa lepšie hodnotenie (2x vyššie).

 

Svoje zlé myšlienky by ste si mali kompenzovať inde... :D

na príspevok reagoval dr.horrible

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Film za veľa nestojí, zato Eva Vejmělková - ako najkrajšia a najatraktívnejšia herečka z celého Česko-Slovenska - stoji za to. 

AxelWers

AxelWers (hodnotenie, recenzie)

Vydržal som to pozerať 45 minút. Viac sa nedalo. Nespomínam si, či som pri inom filme trpel viac ako pri tomto.

haffen

haffen (hodnotenie, recenzie)

Dávam hodnotenie "odpad" za statočnosť niečo také natočiť, inak by som šiel hodnotenim oveľa hlbšie a bol by som vulgárny. Jeden z najhorších Slovenských filmov. Ak nie najhorší... Strata času to hodnotiť, nie to ešte pozerať.

Radko

Radko (hodnotenie, recenzie)

Tento film by sa mal stať pamiatkou svetového kultúrneho dedičstva UNESCO!

Reklama

Reklama