Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Mara12 k tomuto seriálu (1)

Knight Rider (2008) 

Hezké tvářičky, hloupé dialogy, k smrti iritující vztahy mezi hlavními představiteli a nabušený mustang v garáži (i když si myslím, že by si “100% borec“ Mike vystačil s kde jakou šunkou i bez IT techniky) to je nový Knight Rider. Ne že by původní Knight Rider byl nějaké veledílo, to s Hasselhoffem ani dost dobře nešlo, ale mělo to atmosféru osmdesátých let a straší verze KITTA byla prostě lepší, chytlavější,.......já nevím co, ale té nové to prostě chybí. Btw. tvůrci nového Knight Ridera jsou pěkný pozéři, poslední díl, co jsem viděla, je ultimativní vykrádačka Transformerů. ()

Reklama

Reklama