Reklama

Reklama

Neriadená strela

  • Česko Neřízená střela (viac)
Trailer

Victor Maynard (Bill Nighy) je jedným z najobávanejších a najdrahších nájomných vrahov v krajine. Zároveň je najstarším zabijakom, ktorý pokračuje v rodinnej tradícii založenej už jeho starým otcom. Problém však tkvie v tom, že práve toto rodinné remeslo so sebou nesie príliš málo príležitostí na stretnutie vysnívanej ženy. Rosie je zase nezávislá, škodoradostná a veselá zlodejka, ktorá prišla na dokonalý podfuk. Po tom, čo sa neúspešne pokúsi okradnúť bohatého Fergusona (Rupert Everett), stane sa Victorovým terčom. Victora však okamžite zasiahne jej zlodejská drzosť, šokujúca zmyselnosť a nakoniec aj vlastné zistenie, že nie je schopný zabiť ju. V tej chvíli sa z neho stáva ochranca, ktorý sa so svojou korisťou vydáva na nekonečnú bezcieľnu cestu, aj keď sa im ju pokúsi skrížiť nejeden neprajník – či už Victorova matka, úhlavný nepriateľ, prípadne potenciálny Victorov nástupca. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (706)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica vtipná, potom to začína viaznuť, pretože všetko sa nesie na príliš rovnakej vlne. Jednoducho - aj v humore je potrebné vedieť byť variabilný, pretože je to potom "šecko na jedno brdo". Nehovoriac o tom, čo naštvalo ozaj moc - robiť si srandu z utrpenia zvierat - tu konkrétne mačky - na úkor úžasne kreatívnych dospelákov či detí, to naozaj žiadna veľká zábava nie je. To je obyčajná trapošina. Takže vo výsledku za dve hviezdy. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

I feel it in my fingers, I feel it in my toes… To, co Billy Nighy cítí v prstech, tentokráte nejsou Vánoce, ani spoušť pistole, ony se mu místo zápalek na nábojích zapalují lejtka! Kdyby byl v hlavní roli Pierre Richard, měl bych to za nějakou francouzskou crazy komedii z 80.let, Mini dal vzpomenout na příhody Mr.Beana a občas probleskl britský humor zbavený vlhkosti, nicméně Wild Target není ani zdaleka tak dobrý, jaký mohl být. On ten rukopis ze souseda zabijáka Willise je totiž velmi patrný, obzvláště když vám ho nasvítí Bilbův běloskvoucí chrup.. P.S.: Než se mě na to zeptáš, Emily, 180 liber. Ne, není to má cena za noc, jen Ti to převádím na britskou jednotku hmotnosti.. ()

Reklama

mat.ilda 

všetky recenzie používateľa

Nedbale plynoucí zabijácká romantika s dýchavičným spádem, u kterého je nutno vynaložit zvýšené úsilí a dozabavit se podrobnějším zkoumáním - k mému povyražení posloužily vystylované úlety uvolněné Emily Blunt, ksichty Billa Nighyho, speedové okružní jízdy Londýnem a synchronizování opožděných titulků... a dovolím si tvrdit, že mně nic, co by mohlo změnit mé hodnocení, neuniklo... ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Krimikomédia, ktorá ma takmer ničím nezaujala. Mal som dojem, že vidím nejakú odrodu Johnnyho Englisha. Billy Nighy je asi slávny herec, zatiaľ som nepochopil prečo. Emily Blunt som videl po prvý krát. Je pekná, ale to je asi tak všetko. A ten tretí, to bol vyložene trápny typ, ktorý ma rozčuľoval. Ani som to nedokázal dopozerať. Tento film nemuseli nakrútiť a nič by sa nestalo. ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Nečekal jsem od toho příliš, protože jsem ani neměl moc chuť na britský humor, ale dostalo se mi velké zábavy s pěknou britsko-francouzskou atmosférou. Děj je hodně vtipný a ujetý, stejně jako charaktery postav (u mě teda rozhodně vítězí Martin Freeman, který si psychopatického zabijáka střihl navýbornou). Potěšil i Rupert Grint, který má v sobě talent a nemusíme si ho pořád pomatovat jako ušmudlaného zrzka z Bradavic. Moc příjemná komedie plná černého humoru a absurdních situací. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (14)

  • Po vykonaní kontraktu na začiatku filmu nájde Victor  finančnú odmenu v skrinke číslo 47. Číslo 47 je pravdepodobne narážkou na hru „Hitman“, rovnako ako aj na rovnomenný film o nájomnom vrahovi menom Hitman: Agent 47 (2015). (martincba)

Reklama

Reklama