Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert Rath (Sylvester Stallone) je profesionálny zabijak. Keď dostane zaujímavý kšeft - zabiť mafiánskeho bossa Alana Brancha (Steve Kahan) - pri plnení zákazky narazí na mladého ambiciózneho zabijaka Miguela Baina (Antonio Banderas), ktorý má „záujem“ o tú istú obeť. Od tej chvíle sa s Bainom stretáva všade - akoby ho jeho mladý kolega vyzval na súboj o toho najlepšieho zabijaka! Ďalšou Rathovou zákazkou je mladá počítačová hackerka Electra (Julianne Moore), ktorá ukradla prísne tajné dáta a má v pláne ich výhodne predať. V hoteli, kde má dôjsť k transakcii, je ale opäť Bain, ktorý postrieľa nielen agentov Interpolu, ale aj všetkých štyroch obchodníkov. Electre sa podarí ujsť, no nie na dlho. Nájde ju totiž Rath, ktorý jej pomôže. Čoskoro ich vyhľadá i Bain, z prostého dôvodu - Rath sa má stať jeho ďalšou obeťou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (428)

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Divoká jízda! Mám hodně moc rád Sylvestera Stallona. Antonia Banderase můžu taky. A dát tyhle dva do jednoho filmu, kde si půjdou po krku byla výborná volba, protože je to strhující podívána, jak se snaží jeden druhého dostat a navíc oba dva podávají velmi dobré výkony. K nim skvěle pasuje Julianne Moore s tím jejím vtipem do vysílačky. A Richard Donner? Ten chlap je fakt skvělý režisér. Dostal kvalitní scénář a tak natočil akční podívanou ve které se slovo thriller opravdu uplatnilo, jelikož jsem byl opravdu v napětí po celou délku filmu. A hlavně tedy poslední půl hodina byla neuvěřitělně vygrádovaná. Atmosféra, že by se dala snad i krájet! Určitě bych se taky měl zmínit o dobré hudbě! Další film, který mi jen dokázal, že Stallone není jen ten svalovec, co neumí hrát a jeho filmy nestojí za nic. Filmy s ním stojí vždy za to!!! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Scenár je skôr na tri, ale vzhladom ku kvalitnej rutinérskej Donnerovej réžii je tu niekolko pasáží, ktoré patria k najnapínavejším v kariérách oboch hlavných hviezd. Banka je jednou z nich. Z filmu sa stala právom televízna klasika, ktorú si čas od času dám aj ja. Stallone sa kedysi ospravedlnil fanúšikom za svoju kariéru v 90tych rokoch. Tento film je jedna z troch výnimok, na ktoré môže byť hrdý. Klišé s traumou z minulosti treba ignorovať. ()

Reklama

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Keď chýbajú nápady, tak je obvyklé pridávať obete, organizačnú úroveň, v ktorej sa dej odohráva alebo zabijakov. Toto je posledný prípad z uvedených a tak, ako sa obvykle v žiadnom z opísaných prípadov dobrý výsledok nedostaví, nedostavil sa ani teraz. Jedna hviezdička je za to, že Stallone je môj rovesník a Banderas sa narodil v rovnaký deň a mesiac, ako ja. Chápem, že sú to mizerné dôvody, ale nič lepšie som nenašiel. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Fajn casting, herecký je to dobre zahrané (výborný Sylvester Stallone, skvelý Antonio Banderas a kočka Julianne Moore), akčné scény sú dobre natočené a majú atmosféru, príbeh napínavý, no trošku film brzdí pomalé tempo. Jeden s tých lepších filmov nie len Slya, ale aj režiséra Richarda Donnera. 80% - 4* ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Stylovej a atmosfericky zajímavej akčňák,který bohužel doplatil na tvář Sylvestra Stallona.Přitom ho mám mc rád a tenhle film doslova žeru a paradoxně vidim Stallona jako největší chybu filmu,protože se sem zoufale nehodí,kdyby možná Banderase nahradil Arnold....bylo by to taky o něčem jiným :-) 90%. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Julianne Moore (Electra) odesílá data Německým agentům, je na displeji notebooku u souborů vidět, že mají několik desítek MB. To ale není možné, jelikož na tuto disketu se vejde jenom 1.44 MB. (Redix)

Súvisiace novinky

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (viac)

Reklama

Reklama