Reklama

Reklama

Husiar Maťo

  • Česko Pasáček Matyi (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Giggs 

všetky recenzie používateľa

Husiara Maťka vysielali veľmi často cez jarne prazdniny. Kedže jarne prazdniny ma každy kraj zvlašť, davali ho 3x za 3 tyždne. Pamätam sa, že som rychlo utekal zo školy aby som ho videl opäť a opäť. Krasne časy! ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Videné znovu asi po dvadsiatich rokoch a musím zdvihnúť hodnotenie. Film má super animáciu, ktorá je aj už sama o sebe vtipná. Môžeme si dokonca všimnúť, že každá jedna postava je iná, a to dokonca aj pri hromadných scénach. Príbeh na spôsob maďarského Jánošíka chytí od začiatku do konca. Veľa vtipných hlášok a perfektných situačných vtipov. K tomu vynikajúci slovenský dabing. ()

Reklama

cure 

všetky recenzie používateľa

V skratke by sa dalo povedať, že ide o úspešnú komédiu o INOM Jánošikovi, ktorý pánovi dá päťadvadsať na chrbát. Bezchybná rozprávka ako si veselý šibal husiar Maťko vtipne a s prehľadom poradil s hlúpym zemepánom. Bez ostychu dávam 5 hviezd a odporúčam všetkým deťom (ale aj ich rodičom) v rámci prípravy do života. S humorom ide všetko ľahšie. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Animovaná klasika od našich južných susedov vyniká vtipom a slušnou animáciou ( hlavne pri postavách, okolie je príliš jednoduché ). Príbeh využíva osvedčený motív, ide o o potrestanie zlého pána husiarom Maťom, ktorého nespravodlivo potrestal. Film bežal v našich kinách od roku 1978, vo vynikajúcom slovenskom znení počujeme Alojza Kramára, Mariána Labudu, Ivana Krivosudského, Dušana Tarageľa a iných. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama