Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom z ostrovov v Karibskom mori, kde stojí základňa námornej pechoty, sa už dlhší čas dejú zvláštne veci – miznú tu totiž dobre vycvičení americkí vojaci priamo zo strážnych stanovísk! Práve preto sem prichádzajú na príkaz značne znepokojeného velenia mlčanlivý Joe Armstrong (Michael Dudikoff) so svojím čiernym parťákom Curtisom Jacksonom (Steve James), aby všetko vyšetrili. Zistia, že za únosmi sú tajomní ninjovia, ktorí pracujú pre nechutne bohatého a mocného obchodníka s drogami. Ten z nich vďaka neznámej látke vyrába poslušné, nemysliace stroje, perfektne ovládajúce kung-fu, ktoré rozširujú jeho súkromnú armádu. Zneužíva na to revolučný objav profesora Sanborna (Ralph Draper), ktorého drží vo svojom sídle ako rukojemníka a núti ho k spolupráci hrozbami. Joe a Curtis budú musieť pri svojom pátraní bojovať nielen s armádou preprogramovaných ninjov, ale aj s nepriateľskými a značne skorumpovanými miestnymi úradmi... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (165)

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Nechápu negativní komentáře, tento film je skvělým pokračováním nejlepší jedničky. Je to béčko, tak co byste čekali víc ? Máme tu stejné duo Michael Dudikoff a Steve James. Dudikoff opět předvádí své skvělé bojové umění. Hudba je jiná, trochu horší než v prvním dílu. Příběh je ještě jednodušíí. Hlavní záporák ujde. Celkově je film nabitej akcí, ne takovou, jako v předchozím filmu, ale furt je na co se dívat. Hodnotím na 83% = **** ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Nostalgické vzpomínky na doby našeho dětství, kdy jsme neměli tak vyinutý zrak abychom poznali že TAKHLE se bojové scény věrohodně natočit nedají, vynášejí tomuto filmu lehce podprůměrné hodnocení. Ale je to jen kvůli těm hodinám skvělé zábavy, které nám Ninja poskytl, když nám bylo tak deset, dvanáct (kdo by zapomněl na Steva Jamese a jeho souboj s třemi zakuklenci najednou:)). Jinak bych musel dát hodnocení ještě nižší. ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo niečo tak trápne a katastrofálne, že ani fakt, že ide o 80´s béčko, ma nedokáže obmäkčiť. Tupý príbeh. tupý herci, tupá hudba, tupé prostredie.......... ale dalo by sa toto všetko ako tak prehltnúť keby títo neherci na čele s Michaelom Dudikoffom aspoň dokázali riadne nakopať svojim bojovým umením riť záporákom. Avšak ich bojové schopnosti tu boli nulové, strih trápny a hoci sa nerád chválim, sám som nakrútil s mobilom lepšie bojové scénky.. ako kopnúť niekoho po ležiačky do nohy a on s toho odletí 3 metre do zadu som nevidel ani v tých najpredpotopnejších blaxploitation kde robili hrdinovia týchto filmov podobné faili. ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Typický akčný biják z osemdesiatych rokov. Výpovedná hodnota nulová, dej plytký, herci hrozní. Ale v tej dobe to naozaj malo štýl, bolo to proste in. Také filmy vtedy bežali, na týchto súbojoch vyrástla celá jedna generácia. Namakanému Dudikoffovi s jeho parťákom černochom ste v súbojoch s nindžami proste fandili - napriek tomu že tí nindžovia pôsobili viac ako paródia než na zastrašenie :-) Akokoľvek mi to dnes príde lacné a trápne, musím tomu dať aspoň aké také hodnotenie. Z nostalgie. Mimochodom Michael Dudikoff je neuveriteľný tragéd, čo sa týka herectva. Ale takí sú tu všetci, to je poznávacou značkou pre tieto lacné béčkové akčné hovadiny. 1/5 ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Do dúhových farieb podaná Hromada bezbrehých fekálií, ktorých smradu sa nie a nie zbaviť. Koncept čakajúcich bojov, tragických dablérov, viditeľných prešľapov v efektoch navoduzje taký pocit trápnosti, že naskytala sa len úvaha. Koľko sebatrýznenia znesiem ako divák, alebo či sú všetci zúčastnení normálni. Takmer vždy som zakončil zdrvujúcu ktiriku na moju osobu. Nemôžem byť pri sebe, ak na to čumím. Za mier a neviditeľných ninjov stojacich pri stánku so zeleninou to však musím zniesť. (videné 24.06.2016, DajTo) ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (9)

  • Aby dostal film aspoň R-kový rating, museli byť upravené bojové sekvencie, pri ktorých bolo množstvo záberov nasnímaných až príliš detailne. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie skončilo necelé dva mesiace pred premiérou filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama