Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom z ostrovov v Karibskom mori, kde stojí základňa námornej pechoty, sa už dlhší čas dejú zvláštne veci – miznú tu totiž dobre vycvičení americkí vojaci priamo zo strážnych stanovísk! Práve preto sem prichádzajú na príkaz značne znepokojeného velenia mlčanlivý Joe Armstrong (Michael Dudikoff) so svojím čiernym parťákom Curtisom Jacksonom (Steve James), aby všetko vyšetrili. Zistia, že za únosmi sú tajomní ninjovia, ktorí pracujú pre nechutne bohatého a mocného obchodníka s drogami. Ten z nich vďaka neznámej látke vyrába poslušné, nemysliace stroje, perfektne ovládajúce kung-fu, ktoré rozširujú jeho súkromnú armádu. Zneužíva na to revolučný objav profesora Sanborna (Ralph Draper), ktorého drží vo svojom sídle ako rukojemníka a núti ho k spolupráci hrozbami. Joe a Curtis budú musieť pri svojom pátraní bojovať nielen s armádou preprogramovaných ninjov, ale aj s nepriateľskými a značne skorumpovanými miestnymi úradmi... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (165)

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Kdysi sem tenhle film obdivoval skoro stejně jako jedničku (jednak proto, že tehdy byl tenhle druh filmů zkrátka IN a také jich nebylo ještě moc), nyní - po mnoha letech, jsem si opět opět ověřil jak vrtkavý vkus JE - a především, jak moc špatný American Ninja 2 JE! Nyní jsem to paradoxně celý vůbec nechápal - elitní vojáci v barevných košilích někde v tichomoří?... genetičtí "vojáci" na ochranu drogového impéria?... ninjové pobíhající po pláži?... hysterická ženská... tajemný ostrov... dva drsňáci (black & white)?... to vše korunuje děsivě stupidní příběh, zběsilé vršení logických nesmyslů a hlavně - do očí bijící příšerné choreografie soubojů, hrozná kamera a neuvěřitelně nemotorný dudikoff... Prostě zoufalství! ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo niečo tak trápne a katastrofálne, že ani fakt, že ide o 80´s béčko, ma nedokáže obmäkčiť. Tupý príbeh. tupý herci, tupá hudba, tupé prostredie.......... ale dalo by sa toto všetko ako tak prehltnúť keby títo neherci na čele s Michaelom Dudikoffom aspoň dokázali riadne nakopať svojim bojovým umením riť záporákom. Avšak ich bojové schopnosti tu boli nulové, strih trápny a hoci sa nerád chválim, sám som nakrútil s mobilom lepšie bojové scénky.. ako kopnúť niekoho po ležiačky do nohy a on s toho odletí 3 metre do zadu som nevidel ani v tých najpredpotopnejších blaxploitation kde robili hrdinovia týchto filmov podobné faili. ()

Reklama

JARDAHONDA 

všetky recenzie používateľa

Hvězda bojových sportů Michael Dudikoff se vrhá do akce ve strhujícím dobrodružném akčním pokračování.. plném výbušných soubojů, smrtícího pronásledování a velkolepých kaskadérských kousků. Na to, že se film točil kolem roku 1987, tak výkony herců byly poměrně slušné, co se týče choreografie soubojů, tak " hanit " určitě nebudu,, na rozdíl od jiných uživatelů.. U mě celkem spokojenost a příjemné nostalgické zasnění ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Do dúhových farieb podaná Hromada bezbrehých fekálií, ktorých smradu sa nie a nie zbaviť. Koncept čakajúcich bojov, tragických dablérov, viditeľných prešľapov v efektoch navoduzje taký pocit trápnosti, že naskytala sa len úvaha. Koľko sebatrýznenia znesiem ako divák, alebo či sú všetci zúčastnení normálni. Takmer vždy som zakončil zdrvujúcu ktiriku na moju osobu. Nemôžem byť pri sebe, ak na to čumím. Za mier a neviditeľných ninjov stojacich pri stánku so zeleninou to však musím zniesť. (videné 24.06.2016, DajTo) ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Jako malej "capart" jsem ze svym dedou sledoval Dudikoffa, jak vsechny porazi, zabiji a nici nez se dostane k velkemu sefovi, ktereho take vyradi a stane se hrdinou. V te dobe, kdyby CSFD exisotvala bych dal plny pocet, dneska to budou jen dve za bojove umeni, ktere jsem tehdy docela hltal a za ty vzpominky, ktere na sve detstvi mam. Opravdu to byla zajimava doba. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (9)

  • Posledný film Michaela Dudikoffa, na ktorom spolupracoval s producentmi Menahemom Golanom a Yormanom Globusom. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně na začátku filmu, kdy Joe Armstrong (Michael Dudikoff) a Curtis Jackson (Steve James) odchází z kanceláře velitele jednotky, je možné si při pozorném sledování jasně všimnout, že druhý seržant v uniformě není Michael Dudikoff, ale dablér na méně důležité scény. (korbitch22)
  • Natáčanie skončilo necelé dva mesiace pred premiérou filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama