Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ericu Wagnerovi patří nejslavnější fotbalový tým Los Angeles. Jeho otec jej s velkým úsilím sám vybudoval a nakonec díky němu i zbohatl. Syn však z lásky ke sportu příliš nezdědil a raději si hraje na lva salónů. Během jednoho z klíčových zápasů je mrtvé tělo Erica Wagnera nalezeno v bazénu. Inspektor Columbo nevěří, že se jednalo o nešťastnou náhodu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (53)

majec4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podobne dobra cast ako predchadzajuca, ale zaporak nebol az taky dobry, chybala mi tam kus vacsia iskra. Porucik siel po nom od zaciatku. Bol si isty, islo uz len o to dokazat mu to, lebo jeho alibi boli fakt skvele vymyslene. Esteze si Colombo strihol turu po stadione a poriadne popremyslal. Mam rad tieto casti, v ktorych sa Colombo s vrahom nehra a tlaci na neho. Usvedcenie bolo podla mna neskutocne vymakane. Zaver bol fakt lahodka. Hlaskou: "To su holt reflexy." ma odrovnal. ()

Rudyamon 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Robert Culp se v seriálu octnul několikrát v roli vraha a vždycky se své role zhostil se ctí. Ale čest nečest - ani tentokrát ho poručík Columbo nenechá vyváznout a docela pěkně ho vytáčí. A případ opět vyřeší na základě důkazů, na které by nikdo u vraždění nepomyslel. Tenhle díl mám moc rád, je jeden z nejlepších columbovských. Scéna na privátu nemá chybu: „Čau zlato...“ :-) 5 hvězdiček - 100%. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako je úvod pomalý a nudný, tak je záver strhujúci. Rozmýšľanie Columba na prázdnom štadióne sprevádza burácajúca hororová hudba, to je obraz vnútra jeho hlavy. Podobne ako jemu, mne stále vŕta v hlave, ako sa Columbo dostane k prípadu, ktorý vôbec nevyzerá ako vražda, a žiadny strážnik by k pošmyknutiu na vode nevolal kriminálku. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druha epizoda v ktorej si zaporaka zahral Robert Culp. Spôsob vrazdy ma dobre premysleny a Columbovi trva, kym na nieco pride a tentoraz na to dôjde len nahodou, ale nakoniec zaporak uz tradicne nema ziadnu sancu Je to kvalitne napisana epizoda a ani na chvilu nenudi, ale ja mam znova problem s nesympatickym chladnokrvnym Culpom. Najviac sa mi pacia epizody v ktorych Columbo do urcitej miery sympatizuje s vrahom a obdivuje jeho schopnosti v nejakej oblasti v ktorej dokazal velke veci. Takze títo chladnokrvni parchanti akym je vrah v tejto epizode ma prilis nebavia a ani si tolko neuzivam, ked sa s nimi Columbo pohrava. 7/10. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všetko síce zase šľape tak, ako vždy, vrah je perfektný, keď znervóznie, nechceli by sme s ním byť v jednej miestnosti, atraktívne športové prostredie atď. Lenže príde pointa a tam s ukáže, že niet až tak nad čím lámať palicu a treba si najať poriadneho právnika a možno ma z toho vyseká. Je podobná ako v časti, kde sa vrah prezradí spomenutím čínskeho bojkotu olympiády, ale tam sa z toho vyviaznuť nedalo. Ale možno sa mýlim a proste bol Culp v prdeli. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Při basketbalovém turnaji se poručík Columbo zeptá muže, který sleduje hru: „Kde jsi koupil tyhle boty?“ Muž odpoví: „V Millers na Wilshere Boulevard.“ Ještě v roce 2020 byl Miller Clothing na Wilshere Boulevard stále v provozu. (Epistemolog)
  • Hráči basketbalu v tělocvičně jsou všichni členové Los Angeles Lakers. (Epistemolog)
  • Záběry stadionu v Los Angeles Coliseum jsou ze Super Bowl I, 15. ledna 1967. (Epistemolog)

Reklama

Reklama