Reklama

Reklama

Columbo - Season 4 (1974) (séria)


Vražda na videu (S04E05)

(epizóda)

Obsahy(1)

Nepretržité otázky inšpektora Columba znervózňujú experta na elektroniku van Wicka už niekoľko dní. Tento maniak do elektroniky je vedúcim firmy, ktorej majiteľkou je však jeho svokra. A keďže jej má plné zuby, rozhodne sa zariadiť sa podľa svojho najlepšieho vedomia a vyprevadiť ju na onen svet tak, aby mu nikto nič nemohol dokázať. Čo tam potom, že priestor snímajú priemyselné kamery. Van Wick je predsa expert, ktorý vie, čo robí. Lenže aj inšpektor Columbo vie, čo robí. A keď nevie ako ďalej, dokáže sa pýtať. A to niekoho znervózňuje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (56)

Anthony 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Protihráčem je tentokrát Columbovi expert na elektronické hračičky van Wick - jeho dům je plný různých udělátek a technika tentokrát bude hrát důležitou úlohu, což já mám rád a Columbo asi taky, protože tomuhle všeumělovi vždy stačí chvíle, aby pronikl do všech možných prostředí, technických novinek apod. ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jo to spíše slabších 70%. Je to trošku slabší díl. Vražda není špatná, ale záporák je takový nemastný neslaný. Ani vyšetřování není takové důmyslné a dokonalé jako v jiných dílech. Vtipných momentů tady také moc není - snad jen to muzeum, to je fakt pecka. Ale usvědčení, to je opravdu skvělé, parádní. Celkově slabší díl, ale pořád je to Columbo a je to dobrý. Howgh! ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ukážkovo priemerný diel z detektívnej série kriminálnych prípadov, ktoré rieši inšpektor los angeleskej polície Columbo. V tejto epizóde musí objasniť úkladnú vraždu starej, bohatej podnikateľky. Má k dispozícii takmer dokonalé dôkazy o zločine vo forme video záznamu z miesta činu. Lenže práve to ešte viac celý prípad zamotá. Navyše Columba v tejto časti trápi silná nádcha. Vrah mu však ani tento raz neunikne. *** ()

Godhaj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

,,Nepřišel, ani neodešel, ale vstoupil a opustil.“ ,,Zřejmě právě tohle udělal.“ Dům plný technických vymožeností a k tomu invalidní manželka odkázaná na elektrický vozík, to zní jako parádní námět na thriller. Tento díl má trochu strašidelnou atmosféru a zajímavé postavy a prostředí, které se trochu vymykají těm z jiných dílů. Columbo vede standardní vyšetřování, potěšily mě však malé drobnosti jako Pes a poručík v galerii a střílící ze zbraně a co je nemá rád stejně jako MacGyver. Je to příjemný díl s trochu očekávaným koncem, ale to nevadí. ()

pravo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Columbo si tentoraz zmeral sily s odborníkom na elektronické hračičky a treba dodať, že poručík to naozaj pri riešení vraždy nemal najľahšie. Choroba, starosti so psom a množstvo informácií ohľadom techniky a umenia a aj veľmi chytrý vrah však Columba nezastavia a on nakoniec nájde maličkosť tak presvedčivého charakteru, že pre páchateľa to znamená pozvánku do väzenia. Samozrejme nemožno zabudnúť na najkomickejšiu scénku poručíka, keď obdivuje umelecké diela a v jednom okamihu sa totálne strápni, keď na ventilačný otvor... . ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Fotbalové záběry pocházejí z 24. listopadu 1973 z Wake Forest ve státě Severní Karolína. (Epistemolog)
  • Columbův (Peter Falk) pes nemá v ostatních dílech jméno, v tomto ho však nazve Harry při vypouštění z vozu, aby se mohl proběhnout po zahradě, zatímco sám se bude po místě činu rozhlížet. (Drom)

Reklama

Reklama