Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmári toho o predstieraní vedia až-až. Ich práca od začiatku do konca máí iba jeden jediný cieľ. Oklamať diváka a nechať ho veriť tomu, čo nie je pravda. Herci, maskéri, osvetľovači, všetci do jkedného sa spoločne podieľajú na vytváraní ilúzie, ktorej by mal každý bez problémov uveriť. Columbo prichádza do filmových štúdií, aby prešetril istú vraždu. Ťažko možno uveriť tomu, že hlavným podozrivým sa stáva režisér, pre ktorého bola obeť blízkym človekom... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (51)

PeteBuck 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi slušná časť. Hlavne koniec, kde sa poručík zahrá na režiséra. Pekný náhľad do Hollywoodu, je často zaujímavé, že ako sa časť chýli ku koncu, tak od vraha sa začína odvracať šťastie, rúca sa jedna vec za druhou a vtedy sa zjaví Columbo, aby vraha totálne dorazil. Toto je jeden z tých prípadov. Fishera Stevensa som videl naposledy v seriáli Californication, kde zomrel obesený na dverách a so stiahnutými nohavicami. Vie si strihnúť fakt zaujímavé úlohy. ()

Radek273 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Záporák, který je tak maximálně až moc sebevědomý. Oběť, která si za své neoprávněné vydírání přímo zabít zasloužila. Přítelkyně, která je nevděčná a nakonec i bezcitná mrcha. Mrtvý kámoš, který je největší vůl, jakého kdy záporák mohl potkat. A k tomu Columbo, který vše opět zdatně vyřeší, ale podává to takovým způsobem, že bych ho už v půlce oddělal sám. Obzvláště poslední věta: Sem moc rád, že vás mohu zatknout." je tak absolutně nesmyslná, že se záporákem dokonce soucítím. Jediným zločinem byla tedy nakonec vražda, kterou si oběť sama zasloužila! ()

Reklama

Chudobka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z mých oblíbených epizod, hlavně kvůli zajímavému filmařskému prostředí. Když jsem si přečetla pár komentářů, zjistila jsem, že jsem asi jediná, komu byl pachatel sympatický. Byl to takový milý a pohledný chlapec - tak jsem ho aspoň vnímala já. Napomáhal tomu i dabing. Skoro jsem ho litovala.  Záporáky si představuji jinak. V některých epizodách jsou opravdu odporní už od pohledu. Jeden pohled a už vím, kdo bude vrah. ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Ako usvedčiť uznávaného filmového režiséra , používajúceho množstvo filmových trikov a kašírovaných scén , z vraždy ? Pre poručíka Columba nič jednoduchšie ! Mimochodom - v tomto dieli sa Columbo, pri závarečnej filmovej "ďakovačke" zobrazí cca na 2 sekundy v oblečení principála a nie v klasickom ušmudlanom baloniaku ..... Stalo sa to aj iných dieloch ? Ja o tom neviem .... ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne jedna "dlhá" columbovka, ktorá nemá tých 95 minút zbytočne. Motív aj vyšetrovanie sú veľmi podrobne a zaujímavo rozobrané, pomaly sa blížime k cieľu a je jedno, koľko zavádzania a ilúzie sa objaví. Naviac ako perličky scéna na režisérskej plošine s viedenským valčíkom, raňajková debata pri bare a samozrejme záverečné predstavenie osôb a obsadenia, to bolo jednoducho super. –––– Zaslužíte si odpočinek, protože jste věrná a spolehlivá sekretářka. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama