Reklama

Reklama

Superkočky v akcii

  • Česko Bravo, girls: Hurá do toho! (viac)

VOD (1)

Už niekoľko rokov po sebe sú členky tím „Jets“ (Stíhačky), so svojou pôvabnou líderkou Brooke (Cassie Scerbo), neporaziteľnými víťazkami národnej súťaže roztlieskavačiek „Chear Camp“. No tento rok to vyzerá tak, že ich vďaka skvelej choreografii o titul pripraví temperamentný tím „Sharks“ (Žraloky), vedený nemenej horkokrvnou Carson (Ashley Benson). Keď však dôjde k šokujúcej tragédii, zdá sa, že sny všetkých roztlieskavačiek o víťazstve sa definitívne rozplynuli ako mydlové bubliny na slnku... Našťastie sa však Brooke a Carson rozhodnú nepoddať sa osudu bez boja a skúsiť čosi nepredstaviteľné – spoluprácu! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Skripi

Skripi (hodnotenie, recenzie)

Neskutočné. Toto natočiť to chcelo veľkú inteligenciu. Kekesko s tebou nesúhlasím. Raz keď sa na to nedá pozerať- darmo. WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time...

api

api (hodnotenie, recenzie)

kekesko: máš pravdu, absolútne súhlasím. Na druhej strane tento film je podľa mňa najslabšou časťou celej série.

kekesko

kekesko (hodnotenie, recenzie)

Vážení tento film je robený pre teenegerov a nie pre "filmových intelektuálov. Tak prosím pokiaľ nie ste puberťáci tak nehodnotiť! Ale inak cheerleederstvo je nehorázna drina, sú za tým hodiny odriekania plaču a bolesti a tu si nejakých pár blbcov s tepla obývačky to dokáže hodnotiť. Prečo by nemohli byť filmy aj z tohoto športu keď môžu byť z iných športov?

Reklama

Reklama