Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všetko alebo nič

  • Česko Bravo Girls: Všechno nebo nic (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pripravte sa na ešte viac zábavy, drzosti a vzrušenia! Keď sa obľúbená Britney Allenová (Hayden Panettiereová) presťahuje z nóbl štvrte do robotníckej, akoby sa z roztlieskavačskeho neba razom prepadla do pekla. S novými spolužiakmi nevychádza s hlavní roztlieskavačkou miestneho školského tímu Camille (Solange Knowlesová) sa vyložene neznesie. Napokon však v tíme získa miesto a čaká ju prestížny súboj so svojimi bývalými kolegyňami. Tie, ktoré zvíťazia, sa zúčastnia televízneho nakrúcania s vychádzajúcou hviezdou Rihannou. Len jeden tím to dokáže a navždy sa zapíše do histórie roztlieskavačiek... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (107)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Na tento tanečný film musim po pár rokoch poopraviť svoj názor. Nie je to len niekoľko schopných akrobatických kúskov, ale prijemne sa pozerá aj na pekne vybrané americké riťky a tváričky. Príbehom o veľkej detskej zrade a odpustení sa veľmi zaťažovať netreba. Rihanna hrá samú seba, to je trochu nezvyčajné na hraný film. (13.1.2019) ()

Orthank 

všetky recenzie používateľa

Ako to už u všetkých tých Step Up a Let´s Dance filmoch býva, jediné vysoko ohodnotiteľné artikle sú ukryté v dvoch zásadných veciach: 1. pekné baby a 2. zaujímavá choreografia, vedľa ktorej je dej len chudým spoločníkom, ktorý akurát tak filmu uberá na zaujímavosti. Ako dokument o nadaných ratolestiach Ameriky v poriadku, ale ako regulérny celovečerný film len bohapustý guláš všemožných teanegerských a sladkoamerických kecov o dospievaní v neoriginálnom tuctovom prevedení, podopierajúci sa o barly tanečných kreácií. Ach jaj. Vidieť, že pubertálne publikum nie je ani z ďaleka dočasná záležitosť... ()

Reklama

AceDandelion 

všetky recenzie používateľa

Růžová teenagerovská americká, jak už bylo řečeno sto milionkrát.Samozrejme, ze to není žádnej trhak, ale pamatuju si, ze jako náctiletá jsem na tyhle filmy koukala a upřímně koukat na tenhle nebylo ZAS TAK hrozný. Uprimne ve filmech jako jsou tyto se prece nacházej ty nové tváře a později třeba jedni z nejlepších herců/hereček. Takže 1* za celek a 1* za Gusa Carra, kterej tady není označenej,ale hraje hlavní mužskou roli (csfd -wtf?!), protože ten rozhodně splnil požadavky na toho sympaťáka a lovera. No, já bych ho rozhodně brala ! A Solange je taky skvela . ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Júúúj, to zas bolo zábavy! Belošky vz. čierne baby z ulice... Áno, začína nám to sršať originalitou... A v takomto duchu pokračuje tento "milý" film aj ďalej... Jedna pravdepodobná situácia strieda druhú, intriguje sa, randí sa, bojuje sa, a nakoniec sa všetko na dobré obráti, len aby sa mohla správiť tá slávna americká bodka zvaná "happy end". A aby to nebola len taká tuctová priblblá zlátanina, tak sa to aj tancuje: ak teda tie umelé zostavy roztlieskavačiek možno považovať za tanec... Možno zachádzam priďaleko, ale pre mňa je to len taká americká verzia socialistickej spartakiády... Ale nech! Hlavná vec, že dievčence sa predvedú v minisukienkach. A aby bol úspech 100% zaistený, prichádza na scénu aj Rihanna... Fú, ešte šťastie, že do tejto vyslovene komerčnej záležitosti nezlánarila Solange aj sestričku Beyoncé... Skrátka; ďalší produkt vymývajúci mozgy mladým pubertiakom, na ktorom sa dá sice pousmiať, ale omnoho lepšie by ho bolo asi ignorovať. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade chcem poďakovať Bohu, za to, že stvoril takého anjela na zemi akou je Hayden Panettiere. Ten film sa mi spája s ňou a točí sa okolo nej. Ona to podľa mňa skvele zvláda, je to komédia, je to pre mládež s dávkou športu a pohybu s poučením a priateľstvom. Je to trocha jednoduchšie a je už toho možno veľa, kedže o roztlieskavačkách natáčajú komerčné filmy často, keď sa objaví nejaký nápad a pekná herečka, ale zabavil som sa. Lezie mi trocha na nervy to handrkovanie černošiek a belošiek, to bolo trápne, ale inak milé a úsmevné. Že na to majú ľudia iný názor ma netrápi, lebo to bolo tak roztomilé, že od priemeru sa to u mňa zdvihlo na štyri hviezdy ku koncu, najmä, kedže mám rád tanec a Rihanna sem tiež dobre zapadla. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Marcy Rylan (Winnie) obě ztvárnily Lizzie Spaulding v nejstarší telenovele CBS The Guiding Light. (HappySmile)

Reklama

Reklama