Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

Creator 

všetky recenzie používateľa

Relácia založená na minime vlastných nápadov a maximálnom vykrádaní dávno známych vtipov z netu ako aj u Kameňáku. Každá studnica však musí raz dôjsť a ako klesala hladina v pomyselnej studnici internetových vtipov tak klesala aj úroveň jednotlivých častí a u mňa skončili vo svojej trápnosti až na samom dne. Dávam 20% za prvé časti. ()

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Za čias keď sa vysielalo na STV1 bez pochýb najzábavnejšia show široko ďaleko. Doteraz s kamarátmi spomíname na mnohé vtipy a humorné situácie, ktoré si ešte z Uragánu pamätáme. Škoda, že prešli neskôr na Markízu, kde ich kvalita v mojich očiach pekne klesla. No ale peniaze sú peniaze a bez nich je ťažko v tomto svete existovať. ()

Reklama

Mire 

všetky recenzie používateľa

Spoznal som ich cez reprízy na estévečke. Bolo to výborné, veľmi vtipné, skvelé postavičky, skvelé scénky, dobrí hostia, malo to nápad a netrčala z toho slama zo všetkých strán konštrukcie. No a potom prišla zmluva s Markízou a... hádajte ako to dopadlo :( Štyri hviezdičky za množstvo vynikajúcich dielov vyrobených pre STV, všetko čo sa vysielalo v Markíze bola už len obyčajná skurvená sračka pre polointeligentov ktorí sa dokázali zasmiať aj na takých trápnostiach ktoré potom Kraus s Marcinom predvádzali (a to nie len v Uragáne). ()

Martyska 

všetky recenzie používateľa

Dá sa pri tom relaxovať. Zabaviť vie hlavne Malý Mirko, František Stromokocúr, Lázslo Komárom a pani Mária. Talk.show založená na výbornom humore, ktorý si divák cení pri televízii a o to lepšie priamo naživo na javisku. Jediné čo sa mi nepáči sú príliš dlhé a niekedy nudnú piesne a hostia, ktorí nestoja za veľa. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Humor dvojice Marcin a Kraus môžem a Uragán som v detstve zbožňoval. Na druhej strane, keď som si ho pozrel dnes tak som zistil, že to už zďaleka nie je taká sranda ako kedysi a že všetky tie 5*  sú tak ako aj u mňa spôsobené hlavne ružovými okuliarmi ktoré máme pri spomínaní na reláciu nasadené. I tak ale tých 5* nechávam v platnosti, pretože vo svojej dobe bol  Uragán naozaj ojedinelý zjav a postavy ako Malý Mirko, pani Mária a Koloman Kudlček, Dr. Exitus, či poľovník František a maďar László (z ktorých neskôr vlastne vzišli Susedia) sa nezmazateľne zapísali do histórie a aj pamäte viacerých divákov. No a ten kto ako malý nežral Krímeš a nepozná spamäti aspoň 1 ich cover pesničku, ten akoby ani nemal detstvo... 90% ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Historicky prvá epizóda Uragánu bola odvysielaná 8.4.2001 na kanáli STV1. Hosťom v relácii bol Peter Lipa. (VasylDeBylak)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Reláciu vysielala spočiatku STV od apríla 2001 do júna 2003, od septembra 2003 ju prebrala TV Markíza, kde sa pravidelne vysielala do konca roku 2004 a posledný diel bol odvysielaný 31.12.2005. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené