Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Spoznal som ich cez reprízy na estévečke. Bolo to výborné, veľmi vtipné, skvelé postavičky, skvelé scénky, dobrí hostia, malo to nápad a netrčala z toho slama zo všetkých strán konštrukcie. No a potom prišla zmluva s Markízou a... hádajte ako to dopadlo :( Štyri hviezdičky za množstvo vynikajúcich dielov vyrobených pre STV, všetko čo sa vysielalo v Markíze bola už len obyčajná skurvená sračka pre polointeligentov ktorí sa dokázali zasmiať aj na takých trápnostiach ktoré potom Kraus s Marcinom predvádzali (a to nie len v Uragáne). ()

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznávam, že keď som ešte nemal ani občiansky preukaz, výborne som sa bavil. Keď však potom človeka prestane baviť pubertálny humor a uvedomí, že dvojica Marcin+Kraus len prehrávala zozbierané vtipy, nemôže dať viac než dve**. Súčasných 73% pre tento počin beriem ako zlý vtip(ale stále lepší než čokoľvek z hlavy Marcin/Kraus). ()

Reklama

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Marcinovsko- Krausovské postavičky ešte boli vtipné, aj keď nie úžasné, no bol som na základnej a...no totálne som ich žral :) S odstupom času mi to už tak vtipné nepríde, ale ľudia sa menia, doba sa mení a vkus tiež. Ale už len za to, že som hral malého Mirka na školskom predstavení na základnej škole dávam 3*. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Výborný zábavný program v podaní nestarnúcej dvojice Kraus-Marcin, ktorá občas kazila atmosféru hlúpymi a nezmyselnými vtipmi a scénkami, ktoré nestáli absolútne za nič, ale zábava to bola na televízne pomery a možnosti celkom slušná a myslím, že dnes už aj nezabudnuteľná. Silvestrovské epizódy som mal osobne najradšej, všetok najlepší humor si často tvorcovia schovávali práve na tieto diely čo bolo, no zároveň aj nebolo celkom na škodu. ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Nepoviem nič nové, keď prehlásim, že pokiaľ bol tento program vysielaný na jednotke, bolo to neskutočne zábavné, rovnako ako keď ešte Kraus, Marcin a spol robili reláciu Twister v jednom rádiu. Potom však nastal prestup do Markízi, odišla Zuzana Šikulová, názov sa zmenil na Hurikán a celý program bol v zadnej časti tela, niekde tam, kde končí chrbtica. Hurikán zanikol, po dlhom čase vznikol seriál Susedia, ktorý bol založený na postavách zo spomínanej relácie Twister, alebo neskorší Uragán vysielaný v telke. A nakoniec sa dvojica Kraus a Marcin rozpadli (20. 01. 2008). Našťastie, pretože ich humor čoraz viac upadal a už nikdy sa nevyrovná pre mnoho ľudí kultovému Uragánu.... ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Reláciu vysielala spočiatku STV od apríla 2001 do júna 2003, od septembra 2003 ju prebrala TV Markíza, kde sa pravidelne vysielala do konca roku 2004 a posledný diel bol odvysielaný 31.12.2005. (VasylDeBylak)
  • V úplne prvej vysielanej časti mali postavy iné mená. Lászlo sa volal Aladár Lekvároš, František Stromokocúr mal meno Bedrich Bobor a pani Mária bola pani Júlia. Marcin a Kraus tak spravili z obavy, že by rádio Twist mohlo mať výhrady, keďže tieto postavy boli prevzaté z Twisteru. Deň po vysielaní za nimi prišiel vtedajší generálny riaditeľ rádia Andy Hryc a vynadal im, že nenechali pôvodné mená z Twisteru. (Zdroj: rtvs.sk) (kacer4)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené