Reklama

Reklama

Ryden Malbyová (Alexis Bledelová) mala skvelý plán – mať dobré známky na strednej škole, aby získala štipendium na univerzite. Teraz, keď už konečne školy absolvovala, nastal čas nájsť si senzačný loftový byt a získať vysnenú prácu v najlepšom vydavateľstve Happerman & Browning v Los Angeles. Keď jej však pracovné miesto pred nosom vyfúkne jej úhlavná sokyňa z vysokej školy, Ryden sa musí vrátiť späť domov. Tam sa musí vyrovnávať so svojou excentrickou rodinou – tvrdohlavým otcom Walterom (Michael Keaton), prehnane šetrnou matkou Carmellou (Jane Lynchová), politicky nekorektnou babičkou (Carol Burnettová) a bláznivým mladším bratom Hunterom (Bobby Coleman). Hromada listov s negatívnymi odpoveďami na žiadosti o prácu sa utešene rozrastá a Ryden začína má pocit, že sa jej život zastavil. Jediné, čo ju drží nad vodou, je najlepší kamarát Adam Davies (Zach Gilford) a sexi sused David Santiago (Rodrigo Santoro). To však ku šťastiu a úspešnej budúcnosti rozhodne nestačí, a tak je jasné, že nastal správny čas vymyslieť celkom nový plán... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Uživateľ eLeR zmazal svoj príspevok.

EovinGa

EovinGa (hodnotenie, recenzie)

Dobrá téma, dobrý výkon herečky Alexis, dve tri veci v celej komédii na zasmiatie.. 2star

Stanley

Stanley (hodnotenie, recenzie)

Sice Alexis táhne bezmála na 30, ale s tím jejím andělským vzezřením a jejíma neuvěřitelně magickýma očima bude hrát středoškolačky klidně až do důchodu.

FiDik

FiDik (hodnotenie, recenzie)

myslim, ze ani s Gilmore Girls in Movie by to nic nepodelali, kdyby to nepodelali :) kazdopadne na tohle se tesim

pepo701

pepo701 (hodnotenie, recenzie)

hmmm, tak na to sa bude dobre pozerat uz len kvoli alexis bledel.len sa bojim toho ze iba vdaka tomu.asi by som chcel vela, keby som ju chcel vidiet v nejakom normalnom slusnom filme kde by ukazala nieco viac co?!ale mozno sa dockam, a ktovie mozno nieco take uz aj ma len som to este nevidel.viete azda poradit take???

Reklama

Reklama