Reklama

Reklama

Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!
Nevystopovateľný vrah svoje obete pred zavraždením sníma webovou kamerou a signál vysiela na internete, pričom zneužíva odvrátené stránky ľudského charakteru - zvedavosť a vrodenú potrebu človeka robiť potajomky niečo zakázané. Čím viac návštevníkov tieto stránky navštívi, tým rýchlejšie dochádza k usmrteniu obete. Keď návštevnosť prekročí stanovený limit, vrah svoju obeť pred očami publika zahubí. Agenti FBI na čele s Jennifer Marshovou si nevedia rady. Jedno je však isté - čím dlhšie im bude trvať, než dolapia vraha, tým budú smrteľné internetové stránky populárnejšie a viac ľudí príde o život. Agenti FBI pritom vôbec netušia, že hlavným objektom záujmu majiteľa stránok sú práve oni sami! Keď do rúk brutálneho vraha padne agent Dowd, jeho kolegyňa Marshová musí spojiť svoje sily s miestnym policajným detektívom Ericom Boxom a nájsť vraha, skôr než jej kolega podľahne vražednej hre. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (272)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Svet je plný gaunerov.“ Tento triler ani nepotrebujete vidieť: úplne postačí, ak ste videli predchádzajúce filmy uchádzajúceho nevýnimočného remeselníka Gregoryho Hoblita PRVOTNÝ STRACH, ANJELA SMRTI, HARTOVU VOJNU a FRAKTÚRU. SMRŤ ON-LINE zasa až taká iná nie je. I teraz režisér dôstojne buduje atmosféru, solídni herci podávajú adekvátne výkony a scenár vie (raz za čas) prekvapiť. Ale je to príliš rutinérske a priemerné, inšpirované MLČANÍM JAHNIAT a SAW a hoci tomu zopár plusov nemožno uprieť (pôsobivá pošramotená daždivá výprava, nádherná Diane Laneová z NEVERNEJ), to je asi tak všetko. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $28,687,835Tržby Celosvetovo $52,659,594Tržby za predaj DVD v USA $19,694,542 //počet predaných kusov 1,013,226║ Nadobudnutý trend a brutálny štýl vďaka filmu Saw(85%) sa drží vo filmoch už peknú dobu a tento nie je výnimka. Povedal by som že je aj trošku takým malým osviežením hlavne na základe námetu vykresleného v sprostredkovávanie smrti cez net, teda v priamom prenose, čím útrapy týraného nadobúdajú na intenzite tým viac o čo stúpne počet prihlásení na stránku nevšedného psychopatického zabijaka.... Film režíroval osvedčený "priemerný ale zručný" Gregory Hoblit, ten sa akosi "ako skoro vždy" miestami nedokáže vymaniť s priemernosti a ponúknuť niečo viac čo by pridalo na intenzite, dusnosti, napätí... stále si drží len tú svoju zaužívanú úroveň, škoda. Ale aspoň trošku ten film zaujme a nechá aj zamyslieť sa oproti konkurencii. /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

Asgy 

všetky recenzie používateľa

Takový hodně průměrný thriller, který mě potěšil alespoň tím, že není tak úplně nereálný a plný superpolicajtů. Na druhou stranu si myslím, že FBI disponuje takovými technickými prostředky, že odhalit uživatele, i když se skrývá za hromadou proxy serverů není až tak nemožné, jakkoli je to obtížné. Ale to by bylo na delší rozbor :). Scénáristé se snaží diváka zmást různými náznaky, které sice vzápětí končí trošku jinak, ale pořád jsou dost předvídatelné. A nemůžu nezmínit pro mě dost viditelný product placement firmy Microsoft, takže jak napsal Renton: "Say WOW" :) ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Vůbec ne špatné! Solidní nápad si sice zasloužil nápaditější zpracování jak po scénáristické, tak režijní stránce (víc zatlačit na pilu), ale na Dianu je spoleh (ano, pořád mi přijde dost přitažlivá) a mladej Hanks je taky sympaťák. Do kina bych na tenhle film zrovna nevyrážel, ale doma vám s ním může být docela fajn. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Untraceable je maximum, aké mohol veľmi dobrý žánrový remeselník Gregory Hoblit dostať z tak tuctovej a nenápaditej scenáristickej predlohy. Konvenčný mainstreamový kriminálny thriller, upgradnutý krutosťou nízkorozpočtovej fan-based morbídnej zábavy série Saw. Diane Lane je cool, napätie (obzvlášť vo finále) funguje. Pri nulových očakávaniach film nemá čím sklamať. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (12)

  • Do kin byl snímek distribuován pod názvem One Way Lane. (Dr Lizal)
  • V čase 52:15, když si Griffin (Colin Hanks) prohlíží fotografické záznamy z kamer, si můžeme všimnout na monitoru vlaku Českých drah. Zajímavý je text dole: „Trasa směr Prdelovice.“ Jedná se zřejmě o nějaký vtípek či skrytý odkaz od nějakého českého CG supervisora. (Leopard105)
  • Stránka www.killwithme.com existuje aj v skutočnosti. Vlastní ju filmové štúdio a slúži na propagáciu filmu. Stránka vyzerá ako počítač Jennifer Marsh vo filme. Do počítača sa nabúra vrah a návštevník stránky musí vyriešiť 4 testy od vraha, aby jeho stránku znefunkčnil. (ladko)

Reklama

Reklama