Reklama

Reklama

Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!
Nevystopovateľný vrah svoje obete pred zavraždením sníma webovou kamerou a signál vysiela na internete, pričom zneužíva odvrátené stránky ľudského charakteru - zvedavosť a vrodenú potrebu človeka robiť potajomky niečo zakázané. Čím viac návštevníkov tieto stránky navštívi, tým rýchlejšie dochádza k usmrteniu obete. Keď návštevnosť prekročí stanovený limit, vrah svoju obeť pred očami publika zahubí. Agenti FBI na čele s Jennifer Marshovou si nevedia rady. Jedno je však isté - čím dlhšie im bude trvať, než dolapia vraha, tým budú smrteľné internetové stránky populárnejšie a viac ľudí príde o život. Agenti FBI pritom vôbec netušia, že hlavným objektom záujmu majiteľa stránok sú práve oni sami! Keď do rúk brutálneho vraha padne agent Dowd, jeho kolegyňa Marshová musí spojiť svoje sily s miestnym policajným detektívom Ericom Boxom a nájsť vraha, skôr než jej kolega podľahne vražednej hre. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (272)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Thriller žánrového špecialistu Gregoryho Hoblita Smrť on-line pripomína témou i spôsobom spracovania súčasné americké kriminálne seriály, zblízka sledujúce prácu polície. Zaoberá sa novým typom zločinnosti a zároveň poukazuje na mravné zlyhanie modernej spoločnosti. Okrem napínavej zápletky a vcelku vierohodného zobrazenia udalostí, tak autori narážajú na dôsledky, ktoré so sebou zneužitie internetovej siete prináša a šantia ich do krajnosti. Významnú úlohu hrá atmosféra daždivého a studeného oregonského mesta Portlandu, kde mimochodom skutočne sídli spomínané oddelenia FBI. Má to dobrý dej a až skoro dokonca filmu by som si nedokázal vraha tipnúť. Predstaviteľka hlavnej úlohy bola dobre vybraná a herečke dobre sedla. Na môj vkus to bolo naozaj vydarené. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"HIGH-END TECH AND LOW-END PORN. YOU SURE IT'S A GUY? IF IT'S A WOMAN, SHE COULD BE MY SOUL MATE." -------------- Hľadal som nejakú susedskú stalkerčinu, samozrejme, že mi chytrý Google odporučil úplnú odvec. Niežeby mi pacol lahôdku na štýl Disturbie, nie, kdežeee, namiesto šmírovania susedky ďalekohľadom niekde na predmestí tu máme online snuff, ktorý sa ani neunúvali hodiť niekde do kúta internetu, ale rovno na .com doménu. To akože kde sme? :D Ale nehnevám sa. Nie je totiž nad krimi thriller, ktorý je vyslovene v každom jednom aspekte milimetrík nad priemerom a ako bonus má ešte ten božský, nádherný šedý kamerový filter, ktorý ide dokonalo ruka v ruke s daždivým počasím a jesennými stromami bez lístia. To je taká rutinérska záležitosť už, že nedokáže ani sklamať či nahnevať, buď nič alebo potešiť. A o tom, že je to státisíce míľ vzdialené od slávneho Schumacherovho 8MM sa nemusíme ani baviť. ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Tak tuctové a průměrné, jak jen to jde. Film má sice zajímavou a slibnou myšlenku, ale rutinní režie z ní nedokázala vytěžit absolutně nic, co by bylo hodné zapamatování. Atmosféra slabá, herci nudní a celkový obraz ani z poloviny tak ponurý a nepříjemný, jako třeba v nápaditém Saw. Prostě další z mnoha thrillerů, které vymizí z hlavy ještě dříve než stačí pořádně vychladnout DVD. ()

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Lidé mají cizí smrt rádi. Sledovat na internetu smrt člověka je však pouze úchylné nikoliv zábavné. Pokud to někomu zábavné připadá, tak ať si klidně dá na pár hodin koupel v kyselině sírové. Pachatel je (trochu směšně) geniální, agenti jsou zcela beze stop (vatičkáři neuspěli) a najednou z mrkání umírajícího oka poskládají celý příběh. Je to nechtěně legrační, málo zábavné a zcela předvídatelné. Slabší ***. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $28,687,835Tržby Celosvetovo $52,659,594Tržby za predaj DVD v USA $19,694,542 //počet predaných kusov 1,013,226║ Nadobudnutý trend a brutálny štýl vďaka filmu Saw(85%) sa drží vo filmoch už peknú dobu a tento nie je výnimka. Povedal by som že je aj trošku takým malým osviežením hlavne na základe námetu vykresleného v sprostredkovávanie smrti cez net, teda v priamom prenose, čím útrapy týraného nadobúdajú na intenzite tým viac o čo stúpne počet prihlásení na stránku nevšedného psychopatického zabijaka.... Film režíroval osvedčený "priemerný ale zručný" Gregory Hoblit, ten sa akosi "ako skoro vždy" miestami nedokáže vymaniť s priemernosti a ponúknuť niečo viac čo by pridalo na intenzite, dusnosti, napätí... stále si drží len tú svoju zaužívanú úroveň, škoda. Ale aspoň trošku ten film zaujme a nechá aj zamyslieť sa oproti konkurencii. /videl v kine: 60%/ ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (12)

  • V čase 52:15, když si Griffin (Colin Hanks) prohlíží fotografické záznamy z kamer, si můžeme všimnout na monitoru vlaku Českých drah. Zajímavý je text dole: „Trasa směr Prdelovice.“ Jedná se zřejmě o nějaký vtípek či skrytý odkaz od nějakého českého CG supervisora. (Leopard105)
  • Stránka www.killwithme.com existuje aj v skutočnosti. Vlastní ju filmové štúdio a slúži na propagáciu filmu. Stránka vyzerá ako počítač Jennifer Marsh vo filme. Do počítača sa nabúra vrah a návštevník stránky musí vyriešiť 4 testy od vraha, aby jeho stránku znefunkčnil. (ladko)
  • Jedna z obětí se měla narodit 14. června 1955 a zemřít 15. ledna 2008. Ve filmu se tvrdí, že mu bylo 55 let, ve skutečnosti je to však 52 let. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama