Reklama

Reklama

Sériový vrah si našiel dokonalého komplica - internetové publikum!
Nevystopovateľný vrah svoje obete pred zavraždením sníma webovou kamerou a signál vysiela na internete, pričom zneužíva odvrátené stránky ľudského charakteru - zvedavosť a vrodenú potrebu človeka robiť potajomky niečo zakázané. Čím viac návštevníkov tieto stránky navštívi, tým rýchlejšie dochádza k usmrteniu obete. Keď návštevnosť prekročí stanovený limit, vrah svoju obeť pred očami publika zahubí. Agenti FBI na čele s Jennifer Marshovou si nevedia rady. Jedno je však isté - čím dlhšie im bude trvať, než dolapia vraha, tým budú smrteľné internetové stránky populárnejšie a viac ľudí príde o život. Agenti FBI pritom vôbec netušia, že hlavným objektom záujmu majiteľa stránok sú práve oni sami! Keď do rúk brutálneho vraha padne agent Dowd, jeho kolegyňa Marshová musí spojiť svoje sily s miestnym policajným detektívom Ericom Boxom a nájsť vraha, skôr než jej kolega podľahne vražednej hre. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Stránka www.killwithme.com existuje aj v skutočnosti. Vlastní ju filmové štúdio a slúži na propagáciu filmu. Stránka vyzerá ako počítač Jennifer Marsh vo filme. Do počítača sa nabúra vrah a návštevník stránky musí vyriešiť 4 testy od vraha, aby jeho stránku znefunkčnil. (ladko)
  • V čase 52:15, když si Griffin (Colin Hanks) prohlíží fotografické záznamy z kamer, si můžeme všimnout na monitoru vlaku Českých drah. Zajímavý je text dole: „Trasa směr Prdelovice.“ Jedná se zřejmě o nějaký vtípek či skrytý odkaz od nějakého českého CG supervisora. (Leopard105)
  • V 14:35 si můžeme všimnout,na monitoru PC české vlajky. (DanielW94cz)
  • Některé zbraně používané ve filmu jsou airsoftové repliky zakoupené v místním obchodě. (Dr Lizal)
  • Griffin Dowd (Colin Hanks) se zmiňuje, že se chystá na rande se sekretářkou jménem Peggy. V seriálu Mad Man (od r. 2008) hrál Hanks postavu Otce Johna Gilla, kněze, který se seznámí se sekretářkou Peggy (Elisabeth Moss). (Dr Lizal)
  • Do kin byl snímek distribuován pod názvem One Way Lane. (Dr Lizal)
  • Ve filmu si zahráli sami sebe i skuteční televizní hlasatelé z Portlandu. Byli to Marilyn Deutsch, Pete Ferryman, David Freitas, Jim Hyde, Kimberly Maus a Kerry Tomlinson ze stanice Oregon KPTV Fox 12. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama