Reklama

Reklama

Zlodej - veterán "verbuje" mladého podvodníka, aby mu pomohol zvládnuť posledný "džob".
Këith Ripley je starý skúsený lupič, ktorý sa riadi nepísanými zákonmi zlodejov: odviesť svoju prácu, kryť partnerovi chrbát, nezdržovať sa a nikdy nespolupracovať s políciou. Jeho bývalý partner VIictor sa týchto pravidiel bohužiaľ nedržal a zaplatil za to životom. Teraz však Keithovi dochádzajú sily a dlží príliš veľa peňazí ruskej mafii, aby sa do nejakej väčšej akcie pustil sám. Objavuje sa ale Gabriel, mladý a temperamentní pomocník, ktorý s Keithom spočiatku nevie nájsť spoločnú reč, ale neskôr s ním vytvorí zohratú dvojicu. Spoločne sa pustia do ich životnej akcie, ktorá by im obom, v prípade úspechu, zaistila pokojný dôchodok... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (195)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prítomnosť takéhoto hereckého ansámblu svetovej triedy v nudnom béčkovom heist movie je zarážajúca. Banderas, Freeman, Mitchell, Serbedžija a vtedy asi aj Hardy mali zrejme vážne problémy so svojimi agentmi. Takýmto scenárom by totiž pohrdol aj taký Jason Statham. Samozrejme nesmie chýbať záverečný zvrat, keď hlavnej postave konečne dojde, ako sa veci v skutočnosti majú a zároveň dojde aj nám, že sme sa pozerali na ešte o jednu triedu horší film, ako sme si 100 minút mysleli. No tak Mitchell je tu sexi a to je asi tak všetko. ()

Rehooo 

všetky recenzie používateľa

Film to není špatný, to vůbec ne. Ba naopak. Má to úžasný potencíál, který však bohužel není využit. A to ani s poloviny. Až na konci filmu, když se to všechno rozmotá a vyjasní, tak potom vám docvakne co tím vlastně chtěl básník říct. Když si pak v hlavě poskládáte jak to všechno mohlo vypadat, tak vám vznikné ůžasný film. Bohužel to už je jen ve vaší hlavě. Takže tu máme jen lehce nadprůměrnou vloupárnu. ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Naivní heist movie 1)  je pěkně napsané i zahrané a sleduje se dobře jako milá oddechovka._____ 2)  Přihoďte 49letého (!) sladkého Španěla Antonia Banderase (mladší parťák Gabriel), který, věru, na svůj věk nevypadá a je to._____ 3)  Ještě je tam v malé roli policisty 32letý Angličan Tom Hardy s nádherně smyslnými rty._____ 4)  72letý Američan Morgan Freeman,  57letá režisérka Američanka Mimi Lederová a bulharští členové štábu pěkně doplňují mezinárodní tvář filmu._____ 5)  Film se částečně natáčel v Sofii mj. v soudním paláci, metru a ve studiích New Boyana._____ 6)  Jen ten uváděný německý podíl jsem nevypátral, asi peníze. ()

Skleni 

všetky recenzie používateľa

Priemerná krimi dráma vlečúca sa po dráhe zaužívaných smerov typu denyho 12-ka či Hustle. Preto je dej od začiatku podozrivý a v určitom bode sa stane jasným a preniknuteľným. Herecké výkony boli ..priemerné no po tech. stránke mi film pripadal ako TV film. Aj mimo dejovým dianím ma film trochu sklamal. Tá romantika a celková neúnosnosť ďalších macho romantík ma donútilo strhnúť pár percent. Celkovo teda 60% ()

Cushing odpad!

všetky recenzie používateľa

Ugh! (mezinárodně) Éto něvazmóžno! (rusky, ovšem latinkou) A camouflaged chick-film... (anglicky, jakž takž) Pejsek a kočička, ale spíš kočička, uplácali dort. Jakž takž se dá jíst. Pak toho už jenom litujeme... Režisér se jmenuje Mimi. Aha. Nechci být zase za sexistu šovinistu, ale leccos to vysvětluje... Antoniův zadek si říká o zlatou malinu a pořádný nakopnutí. Ženskej zadek se tam samozřejmě ani nezablejskne. Aspoň TEN bych byl schopnej a ochotnej ocenit... No nic. Další omyl. Proč já se vůbec na něco koukám?? ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama