Reklama

Reklama

Peter Bretter (Jason Segel) je sympatický tridsiatnik, ktorý sa živí písaním hudby k televíznym seriálom a chodí s hviezdičkou jedného z nich – blonďavou divou Sarah Marshallovou (Kristen Bellová). Bohužiaľ, mu Sarah dá kopačky, len čo sa skončia úvodné titulky k filmu. Petrovi, ktorý ju šialene miluje, sa v tej chvíli zrútil svet. Od nevlastného brata dostane recept na zlomené srdce – totálnu zmenu prostredia. Peter si vyberie Havajské ostrovy, ktoré by boli na liečbu žiaľu ideálne, keby si ho pre nezáväzné randenie pod palmami nevybrala aj jeho bývalá s novým milencom. V bezvýchodiskovej situácii pozbiera Peter zvyšky hrdosti a rozhodne sa pochlapiť a zabojovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (830)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Filmový debut režiséra Nicholasa Stollera nedopadol zle. Podarilo sa mu natočiť celkom príjemnú, romantickú komédiu odohrávajúcu sa na exotických, Havajských ostrovoch. Príbeh tridsiatnika Petra Brettera, ktorý nečakane dostane "Kopačky" od svojej dlhoročnej známosti. Len veľmi ťažko sa s tým zmieruje. Rozhodne sa stráviť zopár dní na vzdialenom, slnečnom Havaji. Tam však ako naschvál zasa stretne ex-priateľku s jej milencom, ale tiež tam spozná aj svoju osudovú lásku, Rachel. Veľmi ma potešila Mila Kunis, známa predovšetkým zo seriálu "Tie roky sedemdesiate", ktorá si tu zahrala jednu z hlavných úloh. *** ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Tú bábkovú rockovú operu o Draculovi chcem vidieť celú! Okamžite! ;-) Výborné. Fakt výborné. Segel je taký sympaťák, že veríte tým kočkám, že tomuto kolohnátovi naozaj podľahli. Mila je prekvapivo milá a chémia medzi Jasonom a ňou funguje až neuveriteľne dobre. K tomu húfy zábavných a pritom nie otravných vedľajších figúrok (beriem na milosť Jonaha Hilla) a dobrý timing, ktorý scénu, skĺzavajúcu do slaďákového klišé, nádherne rozsekne obnaženým penisom. Zdá sa, že Apatow ma ešte má čím prekvapiť. ()

Reklama

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Jsem rád, že někdo natočil z určitýho hlediska tak realistickou komedii o chlapech jak jim je a co vyvádějí, když se s nima holka rozejde ... Ten týpek v tom filmu si zažije šílenou bolest, ale pořád je to nic proti tomu, co znám já osobně ... A ta situace mezi dvěma holkama, jak úsměvné a pro mne aktuálně "aktuální" ... Tohle se mě hluboce dotklo a dostalo mě to. Jasně plnej počet ... :-) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No z filmu, ktery nejak souvisi s Apatowem, je tohle jednoznacne nejslabsi. Na jednu stranu sice celkem prijemna romantika s stokrat provarenym dejem, ktera je ale docela pohodova, na druhou stranu moc nefungujici komedie. Vtipy by se dali totiz spocitat na prstech jedny ruky, ty hodne vtipny, problem je, ze ani tech nevtipnejch tu moc neni. Navic ani skoro dvouhodinova delka filmu moc neprospiva, nakejch 80 minut by naprosto stacilo, vzhledem k tomu, ze se tu toho moc nedeje. Takle to aspon zachranujou herci, docela sympatickej Segel, kterej neni kdovijakej machrik, ale ani to neni typicky hovado, proste fajn chlapek, akorat sem fakt nechapal, proc na nej leti takovy kundy. Z herecek zaujmou hlavne dve hlavni, obe pekny kocky (Bell, Kunis). Mile me prekvapil Russell Brand, cekal jsem, ze tu bude za nejakyho parchanta, ale kdyz pominu ty nektery jeho superprasacky vystupy, tak je to celkem sympatak. Ale stejne me nejvic bavil Bill Hader a jeho dokonaly rady. Jinak komentar se tyka necenzurovany verze, u ktery ale moc nechapu, proc vznikla, tech par fuck se ve filmu ztrati a bez sto padesati zaberu na Segelovo pero bych se taky obesel. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

..(i) z důvodu zapomnění, je třeba VYHLEDAT (jakoukoliv) SEXUÁLNÍ AKTIVITU…. A tak tu Peter stojí bez šatů (tedy nahý) a jeho penis hraje jednu z (vedlejších) rolí. Ano úvod se nese v duchu ,,jeho ptáka“. Opravdu mne nerozesmějí keci o ,,styku“. Nejsem puritán, ale představa, že (tímto tempem) jednou budu sledovat filmy značky ,,XXX“ s podtitulkem romantická komedie mi připadá absurdní. Trochu přeháním. Uznávám, že mi scény ani děj nepřipadali nijak trapné. Ani nemohu napsat, že film je určen ,,jen“ mladšímu publiku. Sex se dá přece provozovat v každém věku. Na Kopačky jsem se podíval kvůli označení ,,komedie“ Ale tady se dá koukat hlavně na M.Kunis. To ostatní je normální. Tedy i dávka vtipu. Tu však v pohodě zastíní právě M.Kunis. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (22)

  • V bare u Lenivého Joa si Rachel (Mila Kunis) dáva drink Longboard Island, čo je vlastne ležiak vyrábaný na Havaji, konkrétne v Kona Brewing Co. (vander19)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)
  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)

Súvisiace novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (viac)

Reklama

Reklama