Reklama

Reklama

Sérioví vrahovia: Skutoční Hannibalovia Lecterovia

  • Česko Masoví vrazi, Hannibal Lecter - skutečné příběhy (viac)

Obsahy(1)

Renomovaní americkí vyšetrovatelia, kriminalisti a psychológ nám poskytujú pohľad do duší a objasňujú správanie najväčších sériových vrahov, kanibalov a pedofilov v dejinách modernej svetovej kriminalistiky. (Smok)

Diskusia

gully

gully (hodnotenie, recenzie)

Už překlad "Masoví vrazi" je naprosto špatně, protože mezi masovým a sériovým vrahem je propastný rozdíl! jak je možný udělat takový zásadní přehmat navíc v samotném názvu snímku?!

Uživateľ zmazal svoj príspevok.

Lkn

Lkn (hodnotenie, recenzie)

naprosto brutálni dokument!
Až mi bylo zle z toho jací lidé mezi námi jsou/byli

chelsea17

chelsea17 (hodnotenie, recenzie)

Jen chci dodat,že překlad do češtiny je špatný. Nejsou to totiž masoví vrazi,ale sérioví vrazi. Masoví vrah zabije oběti najednou,v jeden okamžik a pak už ne.Sérioví vrah vraždí několik let. Chyba je i v dabingu.

na príspevok reagoval Carol Pifková, Carol Pifková

Bonanno

Bonanno (hodnotenie, recenzie)

kanibalizmus nemusí byť vždy výsledkom psychickej poruchy či abnormality. ak je človek vystavený extrámnym podmienkam ako hlad, tak myslím že je schopný zjesť prakticky čokoľvek, čo má nejakú chuť. zrejme aj ja by som bol schopný zjesť ludské mäso po pár dňoch nútenej hladovky, aj keď by som z toho mal traumu do konca života, nech by som si pochutil akokoľvek. to máte ako so psom alebo koňom. každý je to, načo je navyknutý.

ptomain

ptomain (hodnotenie, recenzie)

když je hlad tak se sni všecko, jak řikala babička a taky asi nemá každý kanibal stejné pohnutky, někdo vraždí pro radost jiný z hlouposti...tak ještě xvideo a zpátky k omalovánkám

glamgirl

glamgirl (hodnotenie, recenzie)

ptomain, kanibalizmus nesúvisí so skrývaním tiel, je to (v prípade týchto vrahov) psychická abnormalita alebo odchýlka. Z tvojich slov totiž vyplýva, akoby to bola bežná vec (v niektorých oblastiach sveta síce je, ale nie v týchto).

ptomain

ptomain (hodnotenie, recenzie)

podle mě oběti jedli proto aby je nemuseli skrývat, báli se, že by mohly být přistiženi...nechápu proč se z toho dělá taková věda....každý máme chuť zabíjet a neděláme to jen proto, že jsme milostivost sama....až do jednoho dne...kdy dostanem hlad

dr.who

dr.who (hodnotenie, recenzie)

dokument je spracovany priemernym americkym stylom, vypovede odbornikov su vsak pre mna nedostacujuce a po precitani komentarov som ocakaval omnoho viac..

Reklama

Reklama