Reklama

Reklama

Svety sa zrazia, keď Barry využije svoje superschopnosti na cestovanie späť v čase, aby zmenil udalosti z minulosti. Keď však jeho pokus o záchranu svojej rodiny neúmyselne zmení budúcnosť, Barry uviazne v realite, do ktorej sa vrátil generál Zod, hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý je už na dôchodku, a uväznený Kryptoňan, aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Bude však prinesenie najvyššej obete stačiť na resetovanie vesmíru? (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 11

Recenzie (510)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Já musím říci, že mě Ezra Miller jako herec nevadí a i v roli Flashe byl fajn. Dodal filmu takový odlehčený tón. Co se týče děje, tak se DC asi opět inspirovalo Marvelem a předneslo nám téma multivesmíru. Takže zde uvidíme všechny možné Batmany, Supermany atd. Hlavní linie filmu o cestování do minulosti mě úplně nenadchla, na toto téma bylo už hodně filmů, ale alespoň to tolik nenudilo a dalo se na to dívat, některé momenty byly fajn. Celkově však hodnotím film průměrnými 3*. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $108,133,313Tržby Celosvetovo $270,633,313▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Riadne elektrizujúci nášup. No veru po veľkom komerčnom prepade, som čakal maximálne jemne nadpriemernú "tuctovú" komiksovku. Aké sa chrlia ako na bežiacom páse posledné roky. A čuduj sa svete, je to veľmi svižné podané, z dôvtipom, má to príjemnú komiksovú patinu, no ono to proste šľape na plné obrátky po celý čas. Nuž ten nešťastný psycho zmetok Ezra Miller je pán vo svojej úlohe a náramne ju ovláda v dvojúlohe a každý jeho úlet baví. Má to veľa silných priam ikonických momentov a každý cameo návrat akejkoľvek postavy poteší. Akčná stránka skvelá, vizuál vycibrený, triková stránka nie je zrovna najlepšia ale zas tam nebolo nič strašné čo by nejak náramne bilo do očí. Potešia aj hudobné motívy každého zúčastneného hrdinu. Záver riadne zamáva s pocitmi, je nabitý emóciami. Nečakal som ale neskutočne ma to dostalo a je mi ľúto že toto zoskupenie z Justice League končí. Poklona pre režiséra Andy Muschietti, zvládol to pri všetkých úskaliach viac než zo cťou. Rád by som ho uvidel pri nejakom ďalšom projekte. /videl v kine: 90%/ ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Vizuálně to mnohdy vypadá hůř než exkrement, kvalita humoru vysoce překonala laťku trapnosti už v úvodní sekvenci s miminy a ve zbytku stopáže pod ni neklesla, a Ezra Miller je nejotravnější, nejvíc slizký superhrdina jakého pamatuju, a jako kdyby to nestačilo, tak je tu hned nadvakrát. A možná právě pro tuhle vykloubenou kombinaci divných autorských voleb mě to ve výsledku vlastně bavilo víc, než jsem se vůbec odvažoval čekat. Já Flashe prostě nedokážu brát jako další řadovou komiksárnu, spíš mi to připadá jako parodie, komiksové Žhavé výstřely (díky tomu ani nevadí, že to nedává moc smysl). Nedejbůh, aby na to někdo stylově navazoval, aby to udalo nějaký trend (což se vzhledem box office flopu nestane) ... ale takhle jednorázově ... u mne vlastně velmi provinilá spokojenost. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Aj keď uprednostňujem komiksové sólovky a menej akčné filmy, The Flash je v rámci žánru majstrovský kúsok spektakulárneho popcornu o superhrdinoch, s vyprecizovaným scenárom, ktorý poskytuje adekvátnu kombináciu pokračovania, originu (fakt veľmi umne zapracované), cameo rolí rôznych hrdinov, humoru i fatálneho príbehu, ktorý lomcuje svetmi, čím je v rámci filmov možno najbližšie tomu, ako sú písané komiksové romány. A je tu pravdaže aj adekvátna dávka fan servicu, ktorý neupútava celú pozornosť (vo svete Keatonovskeho Gothamu sa dalo fanúšikom naservírovať oveľa viac), ale v správnom momente naservíruje totálnu bombu (a nemyslím tým posledný záber, ALE VEĎ VIETE KOHO!!!). Vizuálne je to nádherné a úvodná akčná scéna môže ísť do učebníc ako točiť tímovky. Až mi je strašne ľúto, že toto univerzum - hoc zaslúžene - ide do koša. ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Dvě hodiny čekání na minutu v multivesmíru. Asi už nemám potřebnou trpělivost. Navíc to má strašně prapodivnou, až zcizující atmosféru. Mám rád netradiční volby, ale už úvodní akce s miminy, kde chybí pro míru komediální absurdity jen Frank Drebin, mě vyhodila ze sedla. A pak už jsem úplně nedosedl. Michael Keaton po letech potěšil, ale jak je to celé spíš atrakce než skutečný příběh, tak jeho Batman nemá moc kam jít (a také nikam nedojde). Dívat se na to dá, ale žádná velká radost to není. A nezachránil to ani Eric Stoltz. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (47)

  • Michael Keaton mal v čase uvedenia tohto filmu 71 rokov, čím sa stal najstarším hercom, ktorý hral Batmana v akčnom filme alebo televíznom seriáli. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (viac)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (viac)

Reklama

Reklama