Reklama

Reklama

Tridsaťročný Noah Cooper neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Má krásnu ženu Clare, ktorá však na rozdiel od neho túži po dieťati a dáva to najavo stále razantnejšie. Práve prišiel úplne nečakane o prácu terapeuta a vyhodili ho z kancelárie, kde pracoval mnoho rokov. Keď sa vráti domov, zistí, že sa k nim na neurčito nasťahoval nechutný švagor Myron. A akoby toho ešte nebolo dosť, večer sa vo dverách objaví jeho matka Marilyn aj so svorkou piatich psov a pýta sa, či by mohla na niekoľko dní zostať. Opustila totiž otca, ktorého podozrieva z nevery. Hoci z toho Noah nemá ani najmenšiu radosť a vždy sa snažil držať od matky čo najďalej, nedokáže ju odmietnuť. Jeho životná cesta do pekla sa tým len poriadne zrýchli. Matka je totiž panovačná a neodbytne starostlivá, pravidelne ho budí za úsvitu, má vo zvyku rozprávať úplne cudzím ľuďom trápne historky z jeho života, a navyše obaja získajú prácu v obchode s kobercami, ktorá sa vinou Marilyn zmení nočnú moru pre majiteľov aj zákazníkov. Niet divu, že oboch prepustia, čo je posledná kvapka, ktorou pretečie pohár trpezlivosti naštvanej Clare, takže sa rozhodne manžela dočasne opustiť. Matka sa medzitým pokúša sledovať manžela, a vymámi od neho priznanie, že sa ju naozaj dvakrát pokúsil podviesť. Všetky ťažkosti síce prehluší smutná udalosť, keď zomrie Noahova babička Helen, na pohrebe však dostanú všetci prítomní nečakanú možnosť všetko si vzájomne vydiskutovať, a možno dokonca nájsť riešenie. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (70)

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Líné, nudné, rádobyvtipné, rodinné. Ač mám Daxe strašně ráda a v jiných filmech vždy věděl co dělat, tady mi přišel naprosto bezradný. Film víceméně o ničem, jenom o rozpadu manželství jeho rodičů, nastěhování jeho matky a bratrance jeho ženy, žena chce toužebně miminko, a nahřívání a jiné deformace jeho orgánu obsahujícího spermie byla asi nejvtipnější stránkou. Film u kterého usnete. "Tvoje máma mi ukradla auto!" ()

uzzi 

všetky recenzie používateľa

Diane Keaton hraje svojí roli krávy opravdu věrohodně a každou chvilku jsem ji měl chuť zacpat ústa - nejlépe pěstí. No dost ale siláckých a ubohých řecí, nad protivnou hereckou kreací. Zbytek filmu je tak čistý průměr, že to ani lépe nejde. Samozřejmé kolečko problém-katarze-usmíření-poučení, nejde o žádné umění, nebo originalitu - na což se ani nehraje, ale proč taky. Je víceméně téměř zbytečné tady cintat o takovém filmu - ale když už.... tak 50% ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V tomto komentáry budem trocha osobný. Inak sa mi nedá. Neznášam herečku Diane Keaton. Je to preplatená ochotníčka, namyslená primadona, nechutná stará baba... nemôžem ju ani cítit. Čím je staršia, tým je odpornejšia. Skazila každý film, v ktorom sa za posledné roky objavila. Jej herecký prejav ma privádza do zúrivosti. Antipatia, ktorú som si voči nej vypestoval, mi takmer ani nedovolila dopozerať tento film až do konca. Ono samo o sebe to nie je nijak zvlášť podarená komédia. A navyše keď som tam vkuse videl túto hnusnú, starú medúzu, tak som mal naozaj, čo robiť aby som pokračoval v sledovaní. No ale bola tam aspoň nádherná, vnadná Liv Tyler. Na tú sa dá pozerať vždy. A jedine kvôli nej tento titul nehodím do odpadu. * ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Když se domů nastěhuje matka a zrovna v době, kdy chce manželka zplodit dítě, je o pozdvižení vždy postaráno. A o tom vypráví tento snímek, který se tváří více vážně, než komediálně. On ten humor je zde pojat velmi volně, takže zážitek je spíše odpočinkový. A jako takový působí stoprocentně. Veledílo to zrovna není, ale na nedělní dopoledne jistojistě postačí. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Takže teď Vám vyjmenuji důvody, proč se na Život je stres radši vůbec nedívat. a) režisérova praxe se skládá z ani ne 20 minutových kraťasů a dvou hororů, které vidělo jen několik jeho příbuzných b) Dax Dax Shepard je nesympatický poloherec , který od Nekecej a pádluj! pouze přešlapuje v brouzdališti c) Diane Keaton je všechno jen ne střeštěná tchýně v bizardním kostýmu dýně d) Liv Tyler zase jenom tak proplouvá a spoléhá na svoji hezkou tvářičku e) projeďte jedním očkem předešlé roličky Mike Whita a je Vám taky hned jasno f) schéma manželského páru jehož idylku narušují svérázní příbuzní taky nikoho neohromí g) pokoušet se zvýšit na komičnosti pomocí bandy psíků je čin více než zoufalý ……….. Stačilo? Ještě bych tam měl h), ch) i) i j), ale myslím, že je na čase uvést alespoň jeden důvod proč si tento snímek pustit a tím je za a) tohle komediální drama nebo chcete-li dramatická komedie, působí takovým mile neškodným dojmem. Možná je to pro někoho málo, ale jinému to může bohatě stačit k tomu, aby obětoval svoji hodinu a půl. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama