Reklama

Reklama

Dealer III

  • Česko Dealer III (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Fanúšikovia Sopranovcov musia vedieť: Filmy trilógie Dealer Nicolasa Windinga Refna majú to najlepšie z blízkeho a osobného zobrazenia každodenného gangsterstva – a nemusíte vidieť žiadny z nich, aby ste pochopili ďalší. Tretia a najlepšia časť série sa zameriava na srbského drogového kráľa Mila, malého zlodeja v pôvodnom filme. Okrem toho, že pripravuje večeru pre 50 hostí na oslavu 25. narodenín dcéry Mileny, pripravuje aj komplikovaný obchod s drogami. Keď namiesto heroínu dostane 10 000 tabletiek extázy, Milo je z novej drogy zmätený a zavolá bývalého bodyguarda a súčasného reštaurátora Radovana, aby mu pomohol. Refn nakrútil nervózny, pohlcujúci film, ktorý sa hrá ako celovečerná verzia paranojou presiaknutej scény varenia cestovín z filmu Mafiáni od Martina Scorseseho. (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (176)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Konečne v hlavnej úlohe srbskí sympaťáci. "Milo, čo si to spravil, prečo si ich zabíjal? Jáj, tento je Albánec, tak to je v poriadku." Nehorázne živé, mäsnaté, šťavnaté a vrstevnaté postavy, ktoré majú na míle ďaleko k balkánskym karikatúram. Boss Milo dokonale prepína medzi bujarou srdečnosťou a "sfetovaným magorom, ktorý je schopný lúskať lebky kladivom" a počas tej hodiny, keď ho budú všetky tie albánske, turecké a poľské svine tlačiť do kúta, budete naňho kričať, aby sa konečne nasral. Alebo aby zavolal Radovanovi. Stane sa oboje a súkanie ľudských čriev do drviča odpadkov tak nie je pre diváka desivým zážitkom, ale obrovskou katarziou, pri ktorej by rád priložil ruku k dielu. Morálne veľmi pochybné, z filmárskeho hľadiska bravúrna prácička. Ako celá trilógia. ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(94/2013) / Perfektná séria od Refna, ťažko nájsť podobne ladený film. Momentálne hodnotenie na csfd je 77, 77, 84 čo sa týka celej série. Paradoxne po prvom pozretí mám pocit, že sa jednalo o najslabší kus, aj keď zameranie na srbov bola dobrá voľba. Mikkelsen chýbal kriticky, a Zlatko ho proste nahradiť nedokázal. Celkovo ide film v pravidlách celej série, aj keď scéna s odstraňovaním mrtvol bolo asi to najhustejšie čo je možné v ramci gore vidieť vo filmoch vôbec. Treba určite vidieť všetkých Pusherov po sebe aby človek dokonale vstrebal tú autenticky deresívnu atmosféru dealerov Kodane. (8/10) ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"KTO JE TO?" ..."Nejaký zasraný Albánec..." ...." Ó, DOBRÉ, DOBRÉ..."Chválim ČT2 za odvysielanie trilógie Dealer, čo určite nie sú filmy po 20.00. Vysielací čas po 23.00 zodpovedá drsnému pohľadu a brutalite. Dealer 3 je len pre silnejšie povahy. Keď si odmyslíme brutálne scény, je to v pohode film, kde sledujeme celkom sympatického staršieho gangstra Mila. Tento srbský gangster sa objavil v menšej úlohe i v Dealerovi 2. Milo má svoje zásady, je zo starej školy, ale mladá nastupujúca generácia na zásady sere a niekto sa ho pokúša okradnúť. Milo však ukáže, že si nevybrali dobre...Scéna likvidácie poľského gangstra je fakt poriadne drsná a pre ženské publikum asi nezvládnuteľná. Tu už je úplne jedno, či na reťazi visí mŕtvy človek alebo prasa, len sa toho treba zbaviť... Záver je trocha divne seknutý, rovnako zvláštny koniec je v Dealerovi 2. Tu ma to však mrzí viac, pretože ostáva veľa nezodpovedaných otázok. Je to trochu škoda, ale aj toto je kolobeh kriminálneho prostredia. Jeden umrie a nahradia ho ďalší dvaja. 80%. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Slaughterhouse-Three: A Duty-Dance with Death. Starý známý Milo má pod dozorem Radovana Karadžiće jeden ze svých náročných dnů. Nedaří se catering, rodinné vztahy, odvykačka ani byznys.. Kodaňské mezinárodní podsvětí do třetice a zase trochu jinak. Hodnověrnost zůstává neměnná, závěrečné bourání polského masa je děsivé svým nevybočením z nastaveného rámce všednosti. Cítíte se jak po zkažené sarmě, ale zároveň přemýšlíte nad tím, jestli ten hérák kouřící Norbert Lichý nakonec nemá dobré srdce. Osamělé. Zjizvené. Možná tam je.. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Třetí díl trilogie Dealer je zaručeně ten nejdrsnější ze všech tří dílů. Nejdrsnější a nejbrutálnější. Hlavně v tom smyslu, že vypráví příběh gangstera Mila, kterej má dvě rozdílné tváře, ale na ani jedné nedává znát brutální teror, který je schopný vytvořit. Posledních třicet minut jsou ze světa filmařské geniality, kde jsem jenom tupě zíral a pomalu a hodně nejistě si uvědomoval, jak je tenhle svět šílenej…Jakmile začaly titulky a začala hrát hodně zajímavá a depresivní skladba, tak jsem si uvědomil, jak šíleně jsem na televizi třeštil oči. Neuvěřitelný a dost drsný filmový zážitek. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • Všechny scény byly točeny chronologicky. (antonchigurh)

Reklama

Reklama