Reklama

Reklama

Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen

  • Slovensko Vášeň a cit: Príbeh Jane Austenovej (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Romantický príbeh o veľkej láske spisovateľky Jane Austenovej, ktorá inšpirovala jej najväčšie romány. V roku 1795 bol pre mladú anglickú dámu prvoradým cieľom po všetkých stránkach výhodný sobáš. Jane Austenová však verila v lásku. Keď sa stretla s temperamentným mladým Írom Tomom Lefroyom, jeho intelekt a opovážlivosť ju celkom očarili. Nasledovať svoje srdce by však znamenalo odmietnuť ponuku na sobáš s vnukom Lady Gresham a vzoprieť sa nielen rodičovskej autorite, ale aj spoločenským konvenciám doby. (STV)

(viac)

Diskusia

zupanic

zupanic (hodnotenie, recenzie)

nahodou som bola prijemne prekvapena....mne sa napriklad nepacila pycha a predsudok s K.K. a toto ano...no mozno sa aj James pricinil:D

StClara

StClara (hodnotenie, recenzie)

hvezdicka navic za Jamese ... jinak ... no na vecerni sledovani s maminkou v TV ...

Susinnon

Susinnon (hodnotenie, recenzie)

ruším, čo som napísala... mám iné, pozliepané, srdce, ako po prvom zhliadnutí tohto filmu...

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

Já si říkal že to bude docela nepovedené. A už to tak podle reakcí vypadá....

backie

backie (hodnotenie, recenzie)

Hups.. Tak na to, jak jsem byla docela unesena z Pychy a P.. tak tohle me naprosto zklamalo, tak slaby a doniceny odvar jsem snad ani necekala.. ale mamce se to bude urco libit, uroven filmu dle D. Steel to mozna mirne prekrocilo.. :-)

villette

villette (hodnotenie, recenzie)

obsadit do role Jane Austenove tu trapnou holku z Deniku princezny, ktera umi jen kulit oci? to je totalni vysmech, dalsi filmova tragedie na obzoru.

Súvisiace novinky

Režisér To a drákulovský prequel

Režisér To a drákulovský prequel

09.09.2017

Trend filmů o spisovatelích, kteří v podstatě zažívají svůj vlastní román, ještě neskončil. Možná si pamatujete romanci Vášeň a cit s Jane Austen nebo Havrana s Edgarem Allanem Poem, no a teď se… (viac)

Reklama

Reklama