Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (146)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Moje prvé televízne stretnutie s americkým fenoménom menom chopper. Zo začiatku je to lákavé. V každom diele sledujem vznik choppra od úplného začiatku až do predania zákazníkovi. Doplnené častými spormi medzi otcom a jeho synom, resp. časom synmi. No pri pozretí iných seriálov venovaných stavbe motoriek, človek zistí že týpci nerobia až tak úžasné motorky, konkurencia jednoducho dokáže oveľa viac a navyše ich hádky a nezhody začínajú stále viac pripomínať zle nacvičené herecké výstupy. Takže ďakujem, ale už si neprosím. ()

FauSSt 

všetky recenzie používateľa

Ako dvojdielny dokument, by to slo....no ako realityshow je to zalostna zalezitost, vsetky motorky na jedno kopyto....hadky nasilu, tatko hulvat-chrapun, jeden syn lenivy chuj, druhy je zase retardovany curak...mexicania tam na nich drhnu jak kokoti....totok neni uz ani klise😂😂😂a ten Deadline ako vzdy daju...americky sen. ()

Reklama

TKKMR odpad!

všetky recenzie používateľa

Ješitný starnúci chlap a jeho dvaja synovia - ambiciózny tvrdohlavec, ktorý sa výzorom a bohužiaľ aj povahou hodil na fotríka a obezitou sužovaný introvert si tu riešia svoj biznis, týkajúci sa montáže chopperov na zákazku. Zároveň medzi nimi narastá generačný konflikt, pôsobiaci ako súčasť televízneho scenára. Na môj vkus je to nezaujímavé, príliš ukričané a neprirodzene chlapácke. ()

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Esence amerického buranství a oddaného patriotismu. Teutelovi jsou výtečné trio – nabručený motorkářský mrož Paul, sebevědomý syn-zmetek Paul Jr. a flákačský klaun Mike v zásadě pořád točí o tom samém prdu, fuckuje se kvůli každé pitomosti, ničí se kde co a hádky vznikají kvůli naprostým kravinám. Svým zvláštním způsobem tahle trojice rednecků ale neztrácí na zajímavosti ani po x-tém dílu. Prostě v sobě mají něco, co vás nutí pořád dokola smát se jejich pitomosti, malichernosti a zabedněnosti. Jo a taky staví opravdu boží choppery. ()

hiroito 

všetky recenzie používateľa

V dnešní době je velký trend nekonečného studia, kde náš národ začíná být sice vzdělaný, ale také nešikovný. Jen si vemte, jak je složité sehnat instalatéra, schopného zedníka nebo kohokoliv co něco umí udělat rukama. Takže moje hodnocení je založeno na velkém respektu k těm, co něco umí vytvořit rukama. Sice nejsem žádný automechanik ani ortodoxní nadšenec motorek, ale musím říct, že jejich projekty mají vkus. Takže všem co mají rádi nejen motorky doporučuji:-) ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (12)

  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama