Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štyria dávni priatelia Doug Madsen, Woody Stevens, Bobby Davis a Dudley Frank (Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy) sa jedného dňa rozhodnú radikálnym spôsobom okoreniť svoj nudný život na predmestí a vyberú sa na motorkársky výlet naprieč Amerikou. Oddych od práce a všedných povinností, o ktorom tak dlho snívali, je konečne tu. Ani jeden z nich však nemá ani tušenia o tom, že sa počas cesty za slobodou a voľnosťou stretnú so skutočným motorkárskym gangom Del Fuegos a na dôvažok ich čakajú odhalenia prekvapujúcich tajomstiev medzi nimi samými... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (488)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Každý raz za čas potrebuje vypnúť, preto stotožniť sa s hlavnými hrdinami nebol problém. Je to v prvom rade komédia a užijete si ju podľa toho, ako vám sadne použitý humor. Pár krát som smiechom vybuchol a niekoľkokrát zasmial či pousmial. Príbeh uveriteľný a pozerateľný, obsadenie až príliš dobré, no nič prevratného z toho nakoniec nevzišlo. Jedna z mnohých nenáročných komédií, kde sa pár scén naozaj podarilo, mnohé naopak nie, humor vám chvíľu sedí a o chvíľu na to sa vám zdá trošku trápny. Magor William H. Maci bol asi najvtipnejší. A bol to on, kvôli ktorému som zvažoval aj vyššie hodnotenie. Nakoniec predsa len 60%. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa dočkal. Nie až tak "divé", ale "svinsky" vtipné. Už pri prvom zhliadnutí obsadenia som mal veľkú radosť, no zároveň som sa bál, či Becker zvládne komediálny potenciál, ktorý herci majú a či hlavne zvládne utiahnuť normálnejšiu komédiu. Oboje sa podarilo a ja som odchádzal z kina po dlhšom čase s príjemnými kŕčmi v bruchu. Film je svižný už od začiatku, žiadne dlhé prieťahy a nenudí, aj keď viditeľne niektoré road scény sú točené na dotiahnutie minutáže. Príbeh má svoj dôvtip a zakladá najmä na pomerne originálnom základe. Tak kto si pôjde so mnou plesnúť býkovi po zadku? :) 80%. ()

Reklama

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Ideální film na odpočinkový nedělní večer! Vlídná komedie, která do člověka nehustí jeden vtip za druhým, ale pouze příjemně beze spěchu plyne od jedné zábavné situace k druhé. Hlavní hrdinové jsou skvělá partička různorodých kamarádů, kteří se skvěle doplňují a my jim fandíme. Jejich herecké složení je snad ještě pestřejší než postavy, které hrají. Jenže vyloženě charakterní herec štěků, vyhaslá hvězda, odepsaný komik a trapák společně vytvořili dokonalou partičku druhomízních loserů, které bych velmi rád viděl v nějakém pokračování. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ked som film videl prvykrat, tak som bol sklamany, lebo som vdaka skvelemu traileru a ustrednej stvorky zlozenej z mojich oblubencov, cakal ultimativnu komedialnu pecku namiesto ktorej som dostal priemernu komediu. Na druhy pokus som sa najskôr bavil rovnako ako prvykrat, ale uz som vedel jak malo ocakavat, takze tentoraz sklamany nie som a som rad aj za tych niekolko scen, ktore ma rozosmiali. Humor je sice primitivny a az pubertalny, ale niektore vtipy su fakt vydarene. Postavy mohli byt prepracovanejsie a chemia medzi ustrednou stvorkou silnejsia (snaha o nejaku tu dojimavejsiu scenu vôbec nefunguje), ale film drzia nad vodou sympaticki herci svojou charizmou, co celkom staci. Motorky su tiez pekne. Chybali tu uz len pekne baby. Obstarozna Marisa Tomei to nevytrhne. Takze vysledkom je prijemna jednoducha komedia, ktora niekolkokrat rozosmeje. 5/10. ()

pivo 

všetky recenzie používateľa

Konečne po dlhej dobe komédia, pri ktorej som sa fakt zasmial. A nebolo to len také chichúňanie popod fúzy, ale pekne na plné gule. Užil som si tento film, príjemná oddychovka, ktorú si určite pozriem rád znova. A myslím, že som si to neužil iba ja, ale aj herci na plátne. Hlavná štvorica je super, aj Lawrence, hoci ho nemám moc v láske, Ray Liotta je úplne cool a k tomu ešte nostalgická spomienka v podobe Petera Fondu. Kľudne by som si vedel predstaviť aj dvojku, a podľa úspechu asi aj bude. Len do toho. Máte môj hlas. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (15)

  • Na začátku filmu, kdy se při parkování Dudley (William H. Macy) omylem rozjede, je výrazně vidět značky Albuquerque, kde se natáčelo. (CliffLee)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Súvisiace novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (viac)

Reklama

Reklama