Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(viac)

Recenzie (296)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Manželský pár sa vyberie s malým člnom na rybársky výlet. Potom ako ich zastihne búrka a uviaznu na plytčine, rozhodnú sa prespať v opustenom dome na malom ostrove. To čo sa v prvom momente zdalo ako správna voľba sa po chvíli zmení na nočnú moru spojenú s bojom o holé životy. Po dlhej dobe napínavý hixploitation so správnou dávkou krvi, ktorý môžem len odporučiť. Na dnešné pomery pomerne krátka stopáž vďaka ktorej má horor ten správny spád. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Naprosto exkluzivní návrat (a pocta) k explotation žánru!!! Byl jsem neuvěřitelně mile překvapen. Film sice na jedné straně čerpá a dalo by se říct že i vykrádá řadu slavných explotačních horrorů a thrillerů, na druhé straně je plynule spojuje do úžasného díla, který považuju za jeden v vrcholů této hraniční odnože horroru. Tvůrci nás provedou klasikami jako je Den matek, Straw Dogs, Deliverance, The Hills have eyes (1977), I Spit on Your Grave (kastrace), a v neposlední řadě samozřejmě The Texas chainsaw massacre (1974). Ano ... všechny tyto brutální a násilné klasiky na nás z tohoto majstrštyku dýchnou, ovšem v novém kabátě a "rozložení". Každopádně, film má od začátku úžasnou hutnou atmosféru, přímo dokonalé výtvarné ztvárnění, klasicky nechutné prostředí, ve kterém se odehrává atd. Všech pět herců podává perfektní výkon přesně v rámci psychologie svých postav, film se nebojí ukázat vše, co do správného explotation žánru patří, nebo se o tom alespoň nebojí zmínit (zoofilie apod.). Od poloviny je to navíc brutální, krvavá jízda. Pro mne jako milovníka těchto filmů opravdové překvapení a skvost ... jsem rád, že se ještě stále takové filmy natáčí ... Každopádně, jako vždy u komentáře k podobným filmům musím dodat, že pro běžného diváka tohle není ... ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, to byl totiz hodne solidni masakr. Pribeh sice postrada jakejkoliv originalni napad, takze to cely pripomina texaskej masakr, akorat, ze obeti nejsou uvriskany pubertaci, ale pekne drsna zenska a jeji manzilek a vrahove jsou sice posahany dementi, ale ne nejaky uplne zvirata a navic maj vostry kecy a semtam slusnou hlasku. Jinak pribeh je paradne vygradovanej, jelikoz se to podstatny deje v noci za bourky, tak to ma hodne paradni atmosferu a neni zadny dlouhy okecavani, nez se na scenu dostavi zabijaci. No a zaverecnej asi 20 minutovej ultra masakr je naprosto kulervouci. Co se tyce smrti, je jich tu malo, ale s kazdou si tvurci vyhrali, je paradne krvava a hodne brutalni, takze to nakonec staci. No a ke vsemu tu je jeste svizna a drsna hudba a na horor nadprumerny herci, takze si nemuzu pomoct a musim dat 5*. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Prekvapenie. Od Blanksa som videl dva filmy a ani jeden si nezaslúžil viac než 30%. Toto nešlo z červenej ani v tých slabších okamžikoch. A keď sa mi náhodou chvíľu niečo nepozdávalo, vždy to nasledujúca scéna okamžite napravila. Napríklad prerod hlavnej hrdinky z obete, v ženu so zbraňou v ruke. Ako si tam tak stojí a hláškuje v stodole, na zemi fňuká jej manžel a ona pripravuje pascu pre svojich väzniteľov. Nie moc reálne, že! Keď ale po chvíľke príde názorná ukážka toho, čo pripravila, je z toho najlepšia scéna filmu. Kvalita toto. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Ne, že by studiová hixploitation se známými herci byla principielně nesmysl, viz. STRAŠÁCI nebo VYSVOBOZENÍ. Jenže syrová, kontroverzní a brutální 70. léta jsou dávno pryč a dneska znamená známá herečka v hlavní roli především to, že znásilnění nebude (jako zde) nebo bude bleskové a pes po něm neštěkne (PRAVIDLA NÁSILÍ). A vypulírovaný vizuál smrdící počítačem syrovosti taky dvakrát nepomáhá, stejně jako nepřidává mcgayverovská past ve stodole na realističnosti nebo zcela nepřekvapivý děj na zábavnosti. Takže zbývá jen trocha té šikany, solidní řezničiny (s jednou pěknou vaginální vychytávkou) a typově fajn herci (sexy Fares, trojice buranů). ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (12)

  • Pre potreby filmu bol za 5 týždňov postavený aj celý farmársky dom. (MikaelSVK)
  • Úvodná sekvencia s titulkami bola jednou z posledných vecí nakrútených pre film. (Arsenal83)
  • Psa - rotvajlera Honkyeho si zahralo viacero psíkov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama