Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 12 (2012) (séria)


Pristátie naslepo (S12E05)

(epizóda)
  • Česko Přistání naslepo (viac)

Obsahy(1)

23. augusta 2005 v Peru na vnútroštátnej linke Lima–Pucallpa–Iquitos let č. 204 obsluhoval Boeing 737-200 peruánskej spoločnosti TANS Perú. Tesne pred medzipristátím na letisku v Pucallpe sa však v dôsledku mimoriadne nepriaznivého počasia pilot pokúsil o núdzové pristátie, no manéver v silnej búrke dopadol tragicky. Lietadlo sa zrútilo 6,4 kilometra pred pristávacou dráhou na zem a úplne sa rozbilo. Zahynulo 40 z 98 pasažierov a členov posádky na palube. Vyšetrovatelia sa jednoznačne zhodli na tom, že príčinou tragédie letu 204 v búrlivom počasí bola arogancia a mačovstvo kapitána Pereza-Pamu, ktorý prebral riadenie od pilota v zácviku Chinnosa Delgada, vypol autopilota a pri nulovej viditeľnosti v búrke si trúfol núdzovo pristáť naslepo, hoci pokojne mohol doletieť na pristávaciu dráhu cieľového letiska, alebo sa pred búrkovým mrakom obrátiť a vrátiť do Limy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak to je hezký, nejen že spadnou ještě je vyrabují.. Tomu říkám pech.. :(( LOL nakonec ještě musí koupit zapisovač letových údajů za 500 dolarů, který byl ještě k ničemu... No hezký... Za hlavní příčinu byla označena pilotní chyba... No nedivím se když tam měli takovej bordel, že je zrušili... ()

Reklama

Bozvav

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsou země, kde si prostě s bezpečností hlavu nelámou. Piloti si dělají, co se jim zachce, na zemi kriminalita vysoká. Ne nadarmo jde o zemi s nízkým hodnocením pro turisty. Buď Vás okradou, nebo zabijí. V tomto případě rovnou oboje. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama