Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 12 (2012) (séria)


Pristátie naslepo (S12E05)

(epizóda)
  • Česko Přistání naslepo (viac)

Obsahy(1)

23. augusta 2005 v Peru na vnútroštátnej linke Lima–Pucallpa–Iquitos let č. 204 obsluhoval Boeing 737-200 peruánskej spoločnosti TANS Perú. Tesne pred medzipristátím na letisku v Pucallpe sa však v dôsledku mimoriadne nepriaznivého počasia pilot pokúsil o núdzové pristátie, no manéver v silnej búrke dopadol tragicky. Lietadlo sa zrútilo 6,4 kilometra pred pristávacou dráhou na zem a úplne sa rozbilo. Zahynulo 40 z 98 pasažierov a členov posádky na palube. Vyšetrovatelia sa jednoznačne zhodli na tom, že príčinou tragédie letu 204 v búrlivom počasí bola arogancia a mačovstvo kapitána Pereza-Pamu, ktorý prebral riadenie od pilota v zácviku Chinnosa Delgada, vypol autopilota a pri nulovej viditeľnosti v búrke si trúfol núdzovo pristáť naslepo, hoci pokojne mohol doletieť na pristávaciu dráhu cieľového letiska, alebo sa pred búrkovým mrakom obrátiť a vrátiť do Limy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Bozvav

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsou země, kde si prostě s bezpečností hlavu nelámou. Piloti si dělají, co se jim zachce, na zemi kriminalita vysoká. Ne nadarmo jde o zemi s nízkým hodnocením pro turisty. Buď Vás okradou, nebo zabijí. V tomto případě rovnou oboje. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak to je hezký, nejen že spadnou ještě je vyrabují.. Tomu říkám pech.. :(( LOL nakonec ještě musí koupit zapisovač letových údajů za 500 dolarů, který byl ještě k ničemu... No hezký... Za hlavní příčinu byla označena pilotní chyba... No nedivím se když tam měli takovej bordel, že je zrušili... ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama