Reklama

Reklama

Po dávnom brutálnom masakre, pri ktorom krutý dobyvateľ vyvraždil celý jeho kmeň vrátane oboch rodičov, vyrastie z malého Conana veľký bojovník hnaný túžbou po pomste. Aby svoju misiu splnil, musí poraziť desivých démonov, zradnú čarodejnicu aj kráľa, ktorý chce ovládnuť celý svet. Sila a odvaha legendárneho Conana sú zároveň poslednou nádejou na záchranu fantastického sveta Hyboria a vyslobodenie jeho národov. Začína sa krutý boj za záchranu Hyborie pred mocnými silami zla, v ktorom sa bitky s neľútostnými nepriateľmi prepletajú so súbojmi s odpornými monštrami. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 4

Recenzie (1 080)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Videoherný film, ktorý nie je podľa videohry. Hlúpy dej (príbeh to rozhodne nie je) a väčšinou zle natočené akčné scény. Hyboria je ale pestrá, výprava slušná, triky kvalitné, celkové tempo obstojné, zlodušské duo ok, hlavná postava a jej predstaviteľ na jednotku. 5/10, ale zostal mi pocit, že som sa obstojne béčkovo bavil, tak mierne nadhodnotím. ()

Mertax 

všetky recenzie používateľa

My ženy si sundáváme kalhotky a jdeme stát frontu na Conana, hoši, nezáviďte tak:).//// A teď vážně. Epicky povrchní, blockbustorově tupá, excesivně brutální, eroticky upjatá (!), střihově dynamická, avšak chaotická, kostýmově atraktivní, hudebně řízná a zábavná fantasy s šílenostmi (porod po barbarsku), vášnivým fetišem na čepele, scénou v lese s jedinečně napínavě-surovou atmosférou. Momoa se na barbara hodí perfektně (hlas, vzezření) a neříkám to kvůli jeho zadku a ani těm černým linkám pod očima, ty už jsou ostatně jeho trademarkem. [Kino, 3D v originále]. ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Výsmech filmovému umeniu a rovnako i filmovej zábave. Film bez jedinej silnej scény, bez jedinej iskry filmárskeho nadšenia, bez jedinej štipky režisérskeho talentu. Barbar Conan je len efektnou tupou fantasy, ktorá skĺzla do samoúčelného odporného násilia a z hlavného hrdinu urobila zvráteného úchylného a najmä nesympatického zabijaka. Neviem, či je to nejaký nový trend nasadzovať do popcorňákov nie charizmatických hercov, ale módnych playboyov s mega fotogenickými tendenciami. Samozrejme, akčným béčkam 80.rokov tiež kraľovali tieto typy, no aj taký nesmrteľný Lundgren bol zábavnejšou kreatúrou než Momoa. Ovplyvnená bezútešným príbehom a zhnusená z hektolitrov zbytočnej krvi, som dospela k záveru, že Nispel nemá rád filmy a pojmom ako napätie, dobrodružstvo, gradácia, emócie a dej vonkoncom nerozumie. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nie je to až tak zlé. Keby sa trošku popracovali na scenári a nebol taký tupý, tak by to bolo určite lepšie. Na film sa ale pozerá celkom fajn, výprava, kostými, masky, efekty, vyber lokácii to všetko vyzerá dosť dobre a dokonca aj Momoa sa hodí na tu rolu. Problém je v tom, že keby to nebol Conan, tak si myslím že by to bolo lepšie. Momoa je dobrý ale na Conana mi moc nepasuje a tiež mi ku Conanovy nepasuje celý film. Ale inak je to celkom dobrý fantasy film, na ktorý sa dá pozerať, akcie sú dobre a brutálne, kamera a strih nevyzerajú béčkovo, herci sú tiež všetci fajn a aj hudba od Tyler Batesa je na celkom vysokej úrovni (ta je tu podla mňa najlepšia). Len keby ten scenár nebol až tak tragicky, keby sa to nevolalo Conan a keby tam bolo menej scén kde vrieskajú s mečom v ruke do neba, tak by sa moje hodnotenie vyšplhalo vyššie a neplazilo sa pri priemeri ako teraz. 50% - 2* ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Na Howardových Conanovkách jsem vyrůstal a tak mě (zase!) mrzí, že film si zase jen sebral hlavního hrdinu a svět ve kterém se odehrává. Že by si třeba chtěl vypůjčit už nějáký napsaný z četných příběhů, to tvůrce nenapadlo (je tu sice zmínka o Věži slona, ale nic víc) a tak do klišé mustru nasalátovali pár akčních scén, které ještě k tomu Nispel mizerně natočil a pár dialogů, které dávají jakýs takýs smysl. Jediná kladná věc jsou tu herci v čele s parádním Momoou, který je konečně Conan jak má být, vzhledově skoro jako by vypadl z přebalu jedné z knížek co mi leží v knihovně. Lang i McGowan jako záporáci taky obstáli se ctí. Ta třetí hvězda je tu za solidní výpravu a triky, no i to čvachtání krve z rozbitých hlav mě potěšilo. V pokračování přece jenom doufám, ale jedině s jiným scénáristou (stačí jeden pořádný a ne tři patlalové) a s fungl novým, lepším režisérem. ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (21)

  • Odkaz na kuse látky, ktorú poslal Conan v ústach katapultovaného zlosyna, je napísaný v runovom písme. (Danny88)

Súvisiace novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (viac)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (viac)

Hezoun z Twilightu jako Herkules Conanovič

Hezoun z Twilightu jako Herkules Conanovič

09.04.2013

Tohle je „ten druhý Herkules". Jak už víte i z našich novinek, momentálně vznikají dva filmy o nejslavnějším starořeckém gerojovi. Ten prestižnější má Dwaynea Johnsona, kupu hvězd ve vedlejších… (viac)

Rockův Herkules má konkurenci

Rockův Herkules má konkurenci

06.02.2013

A je to tu zas. Naposledy jsme se dočkali souboje dvou Sněhurek, Burton a del Toro natáčejí konkurenční adaptace Pinocchia... a dočkáme se i dvou hromad starořeckých svalů. Už víte, že Brett Ratner… (viac)

Reklama

Reklama