Reklama

Reklama

Už sme doma?

  • Česko Už jsme doma? (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Nick Persons (Ice Cube) privedie svoju novú ženu Suzanne (Nia Long) a jej dve deti do svojho staromládeneckého bytu, aby tu spoločne žili, čoskoro zistí, že tu nie je dosť miesta pre všetkých. A preto s ďalším dieťaťom na ceste dávajú Personovci mestu zbohom a sťahujú sa na dedinu. Ich vysnívaný dom im však čoskoro začne padať na hlavu a na Nicka čaká práca. Systém „urob si sám“ sa však príliš neosvedčí... Ale to nie je nič oproti šialenému staviteľovi Chuckovi (John C. McGinley), ktorého Nick najíma a ktorého netradičné metódy stav domu ešte zhoršujú. Personovci sa začínajú obávať, či sa tento dom vôbec niekedy stane ich domovom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (88)

Svadbos 

všetky recenzie používateľa

Nevyhnutné pokračovanie filmu "Are We There Yet" je taktiež oficiálnym remakom komédie "Mr. Blandings Builds His Dream House" (1948) - kompletne s logom RKO RadioPictures, ale Ice Cube nie je Cary Grant a scenár je úplne nevzrušivý. Premisa je rovnaká , ale nekonečné nezábavné gagy Vás nútia pozerať na hodinky a klásť si otázku: Už bude koniec? ()

pupidup 

všetky recenzie používateľa

ne..já opravdu nechci být agresivní, ale Ice Cubova hlava na obětním oltáři mě fakt otravuje, ti dva malí smradi mi lezou na nervy, na týden bych je zavřela do hladomorny, jeho ženu bych kopla tak do prd..e až by měla vyvalené oči jak ta srna... a vůbec celkově bych si na jeho místě celou tu povedenou rodinku rozhodně na krk nepověsila. To je jako sado maso pro děti. ()

Reklama

Vojťas 

všetky recenzie používateľa

Mno tak nejen že Ice Cube šel do rodinné komedie stejně jako Arnold (Policajt ze školky) nebo Vin (Ochránce) - on dokonce hraje v pokračování! ... Ale jelikož už první pokus podle mě nebyl moc přeslavný (asi měl film velkou návštěvnost, tak proč nevytřískat ještě víc - jinak fakt nechápu), tak nevím, proč se do toho vrhnul! ... :o/// ... Sice jsem se u filmu nenudil (už za to většinou dávám 3*), ale jelikož jsem se při žádných scénách ani neusmál, tak musím dát 2* .... i když je to tedy hooodně podobné jako předchozí film (UŽ JSME TAM?)! ..... P.S.: Teď jsem koukal na to, co chystá další borec THE ROCK a film THE GAME PLAN s označením rodinná komedie mě akorát dopředu naštval! ()

starr64 

všetky recenzie používateľa

Film komentovat ani nebudu, zaujala mě spíše jiná věc a to že na csfd chybí profil Aleisha Allen, která hraje v tomto filmu dceru. Hrála i v jiných filmech jako je Škola rocku a v dalších filmech. Výpis filmů v angličtině, kde hrála. Are We Done Yet? 2007 (Movie) Lindsey Persons (Actor) Are We There Yet? 2005 (Movie) Lindsey Kingston (Actor) Blue's Clues 1996 - 2005 (TV Show) Voice School of Rock 2003 (Movie) Alicia (Actor) Blue's Big Pajama Party 1999 - 2000 (TV Show) Voice The Best Man 1999 (Movie) Flower Girl (Actor) ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Neznechutený úrovňou prvej časti som sa pustil do tohoto, len kvázi nadväzujúceho pokračovania. Humor je stupídny, našťastie však nie je fekálny a humusný ako to často v komédiách na podobnej úrovni býva. Okrem tohoto plusu sa však už len ťažko hľadá pozitívum, pre ktoré si film pozrieť. Tým jediným pozitívom, ktorý udržal moju sledovanosť až do konca bola pestrosť a rozvinutosť zaujímavej postavy Chucka, ktorú perfektne stvárnil John C. McGinley. 40%. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (3)

  • Nickova hláška: "Neumím karate, ale ovládám ka-razay!" (I don't know karate, but I know ka-razay!) je ve skutečnosti část textu Jamese Browna z písničky "The Payback", která vyšla v roce 1974 na stejnojmenném albu. (HappySmile)
  • Film byl poslán do kin pod názvem „Needs Work“. (Pumiiix)
  • Elektrikář v čase 30:00 odjíždí Ladou 2104 kombi. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama