Reklama

Reklama

Už sme doma?

  • Česko Už jsme doma? (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Nick Persons (Ice Cube) privedie svoju novú ženu Suzanne (Nia Long) a jej dve deti do svojho staromládeneckého bytu, aby tu spoločne žili, čoskoro zistí, že tu nie je dosť miesta pre všetkých. A preto s ďalším dieťaťom na ceste dávajú Personovci mestu zbohom a sťahujú sa na dedinu. Ich vysnívaný dom im však čoskoro začne padať na hlavu a na Nicka čaká práca. Systém „urob si sám“ sa však príliš neosvedčí... Ale to nie je nič oproti šialenému staviteľovi Chuckovi (John C. McGinley), ktorého Nick najíma a ktorého netradičné metódy stav domu ešte zhoršujú. Personovci sa začínajú obávať, či sa tento dom vôbec niekedy stane ich domovom. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Jak ja tento film neznášam! A markíza ho opakuje minimálne 5x do roka... Film plný otravných čiernych hláv, ktoré asi majú byť vtipné. Tak nudný film, že aj tých 88 minút mi príde ako nekonečné utrpenie...

mutecrap

mutecrap (hodnotenie, recenzie)

Taky jsem to videl v nedeli po obede, ale koukam ze rok pote :) Volovina to byla, o tom ani potom, ale celkem jsem se smál. Ani ne tak animovaným zvířatům, Ice Cubovi, ale hlavně Chuckovi, protože co on vyváděl, to bylo super :)

Lapa

Lapa (hodnotenie, recenzie)

postava Chucka mě celý film pořád štvala a vtipné to taky moc nebylo, ale v neděli po obědě to vystačí

Dzelgier

Dzelgier (hodnotenie, recenzie)

to byla hrozná nuda! Dvakrát jsem se zasmál a to tomu klukovi, když byl vlečenej psem a potom rybou...HRŮZA

Reklama

Reklama